10.7.13

Στο Φεστιβάλ της Γιάλοβα της Τουρκίας συμμετείχε ο Δήμος Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής συμμετείχε στο φεστιβάλ της Γιάλοβα Τουρκίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου και εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ισμαήλ Λεβέντ και την Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής Μαρία Μαλαμίδου.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι εκπρόσωποι του Δήμου Κομοτηνής συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της Γιάλοβα Γιάκομπ Κοτσάλ, καθώς και με αντιδημάρχους του δήμου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου της Γιάλοβα.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Κομοτηνής ξεναγήθηκε στα μουσεία της Γιάλοβα, και κυρίως στο καινούριο μουσείο χαρτιού της πόλης, ενώ παρακολούθησε όλες τις μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του φεστιβάλ.
Ο Δήμος Κομοτηνής εκπροσωπήθηκε στο μουσικό τμήμα του φεστιβάλ με το συγκρότημα του Χρήστου Χατζοπούλου και τη μουσική σχολή «Νότα». Το συγκρότημα ενθουσίασε με την παρουσία του τους θεατές και εισέπραξε τα εύσημα από τους υπεύθυνους του φεστιβάλ, όσο και από τις αποστολές των υπολοίπων χωρών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/7/13 10:46

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.......ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ?ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/13 13:00

    Η σύνταξη της πρότασής σου, αλλά και οι λέξεις που χρησιμοποιείς, προφανώς δείχνουν την αρνητική προδιάθεσή σου και ότι δεν έγραψες για να ρωτήσεις, αλλά για να καταγγείλεις. Πάντως έτσι ενημερωτικά να ξέρεις ότι τα τέσσερα άτομα της αποστολής και το μουσικό συγκρότημα φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο Γιάλοβα, ενώ οποιαδήποτε υπόλοιπα έξοδα αυτών των ατόμων, αντίθετα με ότι συνέβαινε παλιότερα, καλύφθηκαν από τους ίδιους. Και αφού είσαι τόσο έξυπνος, καθώς φαίνεται, μπορείς να το διασταυρώσεις και από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.