10.7.13

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Trel@cademy

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Trel@cademy.kom θέλοντας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο συγκέντρωσε χρήματα από τα μέλη του συλλόγου και από διάφορες δράσεις που έχει κάνει  και τα δώρισε στο Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι» για να βοηθήσει στο μεγάλο εγχείρημα της ανέγερσης του νέου ιδρύματος.
Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε παρέλαβε η πρόεδρος του συλλόγου Νατάσσα Λιβεριάδου η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της γι’ αυτή τη δωρεά. Ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Πάττας όπως και το Δ.Σ. δεσμεύτηκαν ότι θα είναι κοντά στο Σύλλογο και ελπίζουν με αυτή τους την πράξη να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να υπάρξουν κ άλλες αντίστοιχες κινήσεις.
Μέχρι τώρα πίσω από κάθε εκδήλωση ή εκδρομή της trelacademy υπάρχει φιλανθρωπικό έργο και φυσικά αυτό θα συνεχιστεί και στις επόμενες δράσεις γιατί εμάς μας αρέσει να περνάμε καλά αλλά συγχρόνως να κάνουμε και άλλους ανθρώπους χαρούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.