9.7.13

Ημερίδα στην Δράμα για τις δυνατότητες της στερεάς βιομάζας σε εθνικά πάρκα

Ο Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης ανακοινώνει την πραγματοποίηση εναρκτήριας ημερίδας του προγράμματος «Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της στερεάς βιομάζας σε εθνικά πάρκα της Ε.Ε. – Exploiting the potentialities of solid biomasses in EU Parks» τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013, στην Αίθουσα Διοικητηρίου Δράμας στις 10:00 πμ.
Η ημερίδα συμπεριλαμβάνεται στο γενικότερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα – πλαίσιο με τίτλο «Intelligent Energy Europe – Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη», που αφορά την αξιοποίηση της βιομάζας που μπορεί να παραχθεί με αειφορικό τρόπο μέσα από Εθνικά Πάρκα της Ε.Ε., για παραγωγή ενέργειας. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα η Ελλάδα εκπροσωπείται από κοινού από το Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ).
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους ο Δρ. Γαλατσίδας Σπύρος, Επίκουρος Καθηγητής του ΔΠΘ, ο Κεχαγιόγλου Σταύρος, Αντιπρόεδρος του ΦΔΟΡ, ο Δρ. Αραμπατζής Γαρύφαλλος, Επίκουρος Καθηγητής του ΔΠΘ και η Δρ. Καζάνα Βασιλική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΤΕΙ Καβάλας Παράρτημα Δράμας. Η ημερίδα θα κλείσει με ερωτήσεις από το κοινό και συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.