9.7.13

Σύλληψη αλλοδαπού για μαστροπεία στην Κομοτηνή

Συνελήφθη στην Κομοτηνή, έναν 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για μαστροπεία. Αναλυτικότερα, στην Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας, περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης προωθεί στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες,  έναντι αμοιβής.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 52χρονο και αφού έκλεισαν ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο, αυτός προσήλθε και παρέδωσε στον αστυνομικό, έναντι χρηματικής αμοιβής, μια 43χρονη ομοεθνή του, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.
Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 52χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ, που παρέλαβε από τον αστυνομικό και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σημειώνεται ότι σε βάρος της 43χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.