11.7.13

Συνεργασία ΠΕ Ξάνθης με τις επιχειρήσεις της περιοχής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, ξεκίνησε συναντήσεις με τις επιχειρήσεις της Ξάνθης, στο πλαίσιο συνεργασίας των επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας. Έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου, έχουν γίνει συναντήσεις με της ΣΕΚΕ, Βιομηχανία Γάλακτος Ξάνθης ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ, GMC ABEE, ΣΕΚΑΠ, ΤΕΚΤΩΝ ΑΕ, Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ και επιχειρήσεις επεξεργασίας μαρμάρου.
Στις συναντήσεις τονίστηκε η στήριξη τόσο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης, όσο και των αντίστοιχων υπηρεσιών της στην προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Σκοπός των επισκέψεων είναι αφενός να εμφυσηθεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι η Περιφέρεια ΑΜ-Θ βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων και αφετέρου να εκφρασθεί η διάθεση στήριξής τους με καλύτερη συναλλακτική σχέση μεταξύ τους (π.χ. ταχύτερη εξυπηρέτησή τους). Επίσης να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης με στόχο τη στήριξή τους στην επανεκκίνηση των επενδυτικών τους δραστηριοτήτων.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, παρουσία και του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη θα κλείσει ο πρώτος κύκλος των συναντήσεων με τις επιχειρήσεις ΣΜYΡΔΕΞ AE, SUNLIGHT  AE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.