11.7.13

Η εκμίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με 18 θέματα στην ημερήσια του διάταξη συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφόρος Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:
1. Παρουσίαση των Έργων Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας από το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΜ-Θ. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης.
2. Έγκριση 1ου Σ.Π., 1oυ, 2oυ, 3oυ και 4oυ Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. της μελέτης «Μελέτη οδού Μαρώνειας – παραλίας Πετρωτών – ορίων Έβρου» ΚΑΕ 2009ΚΠ00000154. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών ΄Εργων της Π.Ε Ροδόπης Κωνσταντίνος Δερνεκτσής.
3. Έγκριση 1ης τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2013, της ΠΑΜ-Θ. Εισηγητής: Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης.
4. Έγκριση προμήθειας υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των επιτελικών υπηρεσιών της ΠΑΜ-Θ και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικού ΠΑΜ-Θ Χάρης Αρμεντζίδης.
5. Έγκριση διακήρυξης για την υλοποίηση της ενέργειας «Εκμίσθωση Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και των σχετικών εγκαταστάσεων». Εισηγητής: O Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Δράμας Ιωάννης Ξανθόπουλος.
6. Έγκριση καταβολής των ετήσιων εισφορών της ΠΑΜ-Θ σε ΑΜΚ Εταιρείες (Κέντρα Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας)». Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης.
7. Συμβιβαστική επίλυση επί της 452/2012 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής. Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεώργιος Χριστοδουλίδης.
8. Έγκριση 2ης Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την εκτέλεση του έργου: «Εργασίες στο Αρχαίο Θέατρο Αβδήρων». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ξάνθης Φώτιος Καραλίδης.
9. Ορισμός εκπροσώπων της ΠΑΜ-Θ για την συγκρότηση επιτροπής του άρθρου 3 του Ν. 1437/1984 «περί ρυθμίσεως θεμάτων Επιβατικών Δημοσίας Χρήσεως». Εισηγητής: O Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιωάννης Τελλίδης.
10. Έγκριση τροποποίησης της αριθ. 483/2012 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ως προς τις τιμές των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της ΠΕ Καβάλας από 11/9/2012 έως 30-6-2013. Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Γερομάρκος.
11. Έγκριση αποδοχής των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την έγκριση του έργου με τίτλο «Δυνατότητες βελτιστοποίησης της διαχείρισης της παραγωγής και της διάθεσης των οστρακοειδών στη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», (ακρωνύμιο: «SHELL_OPT»), στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 και ορισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ως φορέα παρακολούθησης του οικονομικού αντικειμένου του έργου. Εισηγητής: O αναπληρωτής Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γεώργιος Τσακίρης.
12. Έγκριση οριστικής ανάκλησης ή μη τεσσάρων επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών, της ΠΕ Ξάνθης. Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Γερομάρκος.
13. Έγκριση οριστικής ανάκλησης της υπ’ αρ. 597/2007 επαγγελματικής άδειας του Μπακιρτζή Σωτηρίου του Παναγιώτη πωλητή λαϊκών αγορών, της ΠΕ Έβρου. Εισηγητής: Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Γερομάρκος.
14. Γνωμοδότηση για την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου με την ονομασία «ΑΧΛΑΔΑ» στις θέσεις Αχλάδα- Δροσοτόπι των Δήμων Σουφλίου ΠΕ Έβρου και Αρριανών ΠΕ Ροδόπης, ισχύος 6 MW». Εισηγήτρια: Η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Ροδόπης Ευαγγελία Αγγελίδου.
15. Συγκρότηση Επιτροπής καθορισμού Λατομικών Περιοχών στην ΠΕ Έβρου, σύμφωνα με το Ν. 4001/2011. Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Έβρου Γεωργία Νικολάου.
16. Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής Σύμβασης πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της ΠΑΜ-Θ και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του έργου:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΟΥ)». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς.
17. Πρόταση για τη μεταφορά υπαλλήλων του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην ΠΑΜ-Θ. Εισηγητής: O Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιωάννης Τελλίδης.
18. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, λόγω επέκτασης υφιστάμενου αιολικού πάρκου με αύξηση της εγκατεστημένης ισχύος και συνοδών έργων, της εταιρείας ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ., στην θέση «Μαγούλα Καζάκου-Διπλόν», του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της ΠΕ Έβρου. Εισηγητής: Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Έβρου Καψιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.