11.7.13

Η ΕΡΑ Ορεστιάδας συμμετέχει στην δράση «κάντε την κυβέρνηση να σας ακούσει» #ert

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από το απόγευμα της 11ης Ιουνίου 2013 που με τηλεοπτικό διάγγελμα του Κεδίκογλου ανακοινώθηκε το «λουκέτο» στην ΕΡΤ κι έπεσε «μαύρο» στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Ένα μήνα μετά, η δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο παραμένουν ανοιχτά και ολοζώντανα, πολύχρωμα, πολυφωνικά και αποκαλυπτικά.
Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013, οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης της ΠΟΣΠΕΡΤ με τον τίτλο «Κάντε την κυβέρνηση να σας ακούσει» διοργανώνουν κινητοποίηση – γιορτή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία στις 8 το βράδυ (σημείο συγκέντρωσης η «γεφυροπλάστιγγα» στα βόρεια της Κωνσταντινουπόλεως) η οποία με κουδουνίσματα, κλάξον, κόρνες θα διασχίσει τις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, την άνοδο και κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και μέσω Κωνσταντινουπόλεως, Ορφέως θα καταλήξει στο προαύλιο της ΕΡΑ Ορεστιάδας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση – συνέλευση για την ολομέτωπη – μαύρη επίθεση στους εργαζόμενους και την ανάγκη συγκρότησης κοινού αγωνιστικού μετώπου που θα ανατρέψει τα σχέδια των «υποτακτικών της τρόικας». Αμέσως μετά στη μουσική σκηνή που θα στηθεί θα εμφανιστούν τοπικά μουσικά σχήματα και μουσικοί – τραγουδιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.