2.7.13

Το Bicicletta αλλάζει όνομα … γίνεται Beachicletta και πάει στην παραλία Φαναρίου

Μπορεί στις παραλίες της Θράκης να υπάρχουν αρκετά beach bars, το συγκεκριμένο όμως θα κάνει την διαφορά. Το Art Bar Bicicletta αλλάζει όνομα, γίνεται Bicicletta και «μετακομίζει» για το καλοκαίρι στο Φανάρι!
Στο Beachicletta, οι καυτές παρουσίες, η χαλαρή ατμόσφαιρα κάτω από τις ομπρέλες, η καλή μουσική, η ιδιαίτερη αισθητική και το ποιοτικό service, δημιουργούν την πιο must καλοκαιρινή εμπειρία, ακριβώς μπροστά από το κύμα.
Για τους φανατικούς του αθλητισμού, στο Beachicletta θα διοργανωθούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα όλο το καλοκαίρι, τουρνουά beach volley και beach tennis, στο γήπεδο που δημιουργήθηκε.
Βυθιστείτε στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας, χαλαρώστε κάτω από τον ήλιο, απολαύστε τους παγωμένους καφέδες, άφθονη μπύρα, απολαυστικά σνάκς, αφήστε την χαλαρή διάθεση να σας παρασύρει ... το πιο sexy καλοκαίρι της ζωής σας, μόλις άρχισε!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/13 17:12

    se vriskoume kai esena ekei piazza?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίτη και Πέμπτη απογεύματα και Σαββατοκύριακα όλη την μέρα, καθότι δουλεύω και στο συγκεκριμένο beach bar! Καταραμένη κρίση...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.