25.7.13

Andrea De Niro … ένας DJ από την Κομοτηνή κατακτά την Ibiza

Ο Ανδρέας Νείρος ή για τους λάτρεις της νύχτας και της ηλεκτρονικής μουσικής,  Andrea De Niro, είναι ένας νέος από την Κομοτηνή που η τύχη του χαμογέλασε διάπλατα και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει αυτό που αγαπάει.
Αυτοδίδακτος, αλλά με πολύ αγάπη για τη μουσική, κατάφερε μέσα από τη μικρή εμπειρία, αλλά κυρίως το ταλέντο του, να διακριθεί ανάμεσα σε 850 υποψήφιους από όλη την Ευρώπη και να παίξει μουσική στα decks των πιο γνωστών clubs της Ίμπιζα, δίπλα στον Carl Cox, κατεξοχήν εκπρόσωπο της μουσικής σκηνής της Βρετανίας.
Ο ίδιος μιλάει για την εμπειρία του, για τα ερεθίσματα του στην μουσική, τα μελλοντικά του σχέδια, για τα social media, στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» και τους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου. Ακούστε την συζήτηση…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/7/13 23:47

    Τι σας έκανε το έρμο και τον φωνάξατε DeNiro? Εγώ πάντως στο Malibu που τον είχα γείτονα (το Bobby) του 'λεγα να ξεφορτωθεί τις κρεατοελιές. Αλλά τις θεωρούσε γοητεία ο παπάρας (μάλλον την έβρισκε με Ινδές...)

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.