10.7.13

Παράνομη η αντιμισθία του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας! Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ζητά αναδρομικά 30.000 ευρώ

Παράνομη κρίθηκε η αποζημίωση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας Αντώνη Ουρουμίδη, έπειτα από σχετική καταγγελία που έγινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Να θυμίσουμε ότι η Piazza del Popolo έφερε στην δημοσιότητα (κλικ εδώ) την παράνομη είσπραξη δύο μισθών από τον Αντώνη Ουρουμίδη, μία από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας και μία από την θέση εργασίας του στην αστυνομία. Να σημειωθεί ότι με τον Ν. 3852/2010 «κόπηκαν» οι διπλομισθίες σε αιρετούς που κατέχουν θέσεις στο δημόσιο τομέα επιλέγοντας είτε το μισθό της εργασίας τους ή της θέσης που κατέχουν.
Τώρα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ζητά από τον Αντώνη Ουρουμίδη, αναδρομικά τις αντιμισθίες του, ύψους 30.000 ευρώ, με τον ίδιο να δηλώνει … άγνοια και ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς για τον σχετικό νόμο. Πάντως, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας έχει βάλει εν ενεργεία πολιτικούς και πολιτευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από τον  Έβρο … να «σβήσουν» το σχετικό «πρόστιμο»!
Όσο για την δημοτική επιχείρηση, δεν έχει αναρτήσει ακόμα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την μισθοδοσία του Ιουνίου για να δούμε αν συμμορφώθηκε με την εν λόγω απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Παρόλα αυτά, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας, υπόσχεται στον Πρόεδρο πως όλα θα βολευτούν παρά την σχετική απόφαση. Μαθαίνουμε από κύκλους της συμπολίτευσης, ότι υπόσχεται στον κ. Ουρουμίδη ότι θα λαμβάνει περισσότερα μάλιστα λεφτά, από έργα που τρέχουν για την επιχείρηση. Θα βοηθήσουν οικονομικά δηλαδή … οι εργολάβοι!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/13 07:36

    Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΙΣΕΙΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 3000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ;;;
    ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜ.....ΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/13 11:41

    ο νομος των ΔΕΥΑ προβλέπει απασχοληση σε μελη ΔΣ, πραγματικη απασχόληση με μισθό.
    Κύριε Καρακολίδη ως αντιπρόεδρος και παραλληλα εχεις ορστεί και εργαζομενος απο το ΔΣ της ΔΕΥΑ,ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΙΑ δεν ντρεπεσαΙ να πληρώνεσαι κάθε μήνα;; ποιες ειναι αυτες οιαπαραιτητες γνωσεις σου που τρομαξες να παρεις απολυτηριο λυκειου;;;
    Το μηνιάτικο που σου υποσχεθηκε ο Μουζας εμεις θα σου το πληρωνουμε;;
    Δεν εισαι ταχυδρόμος; Δεν ανηκεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα; Ποια ωρα πας και δουλευεις στην ΔΕΥΑΟ; Μας δουλευεις; Η περιφέρεια κοιμάται; Η αντιπολιτευση τι ελέγχει; ΝΤΡΟΠΗ ΜΗΔΕΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΟΥΡΟΥΜΙΔΗ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/13 11:42

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/13 11:49

    Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΟΙΜΑΤΕ...ΕΣΥ ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; Η ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗ ΠΩ...
    ΤΩΡΑ ΜΠΑΜΠΑΣ, ΓΙΟΣ , ΘΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΟ!
    ΚΑΚΟΜΕΙΡΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/13 19:30

    ΕΝΤΑΞΕΙ
    Ο Π. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΟΥΖΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ!
    ΟΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ!
    ΟΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ!
    ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ!
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΕΝΤΑΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/7/13 10:06

    Και εκτός του Ουρουμίδη που τον έχουμε και το πληρώνουμε διπλόμισθο, τελευταία ανακάλυψα πως μόνιμος υπάλληλος της ΔΕΥΑΟ ειδικότητας μηχανικού, διατηρεί και ιδιωτικό γραφείο μηχανικού...κάτω από το σπίτι του.Τι γίνεται ρε παιδιά?από πόσες μεριές τα αρπάζουνε τελικά όλοι αυτοί.Αναφέρομαι στον Δημόπουλο που παίρνει ένα κάρο λεφτά από τη ΔΕΥΑΟ.Τι κάνουν όλοι αυτοί οι σωτήρες του τόπου μας?Δεν τα βλέπουν αυτά ή απλά ανταλάσουν τη σιωπή τους????/Να τους στείλουμε όλους ΤΩΡΑ στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/7/13 10:10

    Εντάξει,τελικά ο Αντωνάκης πρέπει να το παραδεχτούμε πως είναι από τα μεγαλύτερα λαμόγια της πόλης μας.Καταφέρνει και λειτουργεί αθόρυβα,εκμεταλλευόμενος και τη θέση του στην ΕΛ.ΑΣ. και τα αρπάζει από παντού...Ακους εκεί να τρέχουν όλοι οι πολιτικοί του νομού μας να του σβήσουν το πρόστιμο...αλλά καλά να πάθουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε.Γ.
    Μάγκες, το παράξενο δεν είναι τι κάνει και πόσα παίρνει ο πρόεδρος. Το παράξενο είναι, γιατί τόσο καιρό δεν μιλούσε κανένας; Και όχι μόνο. Έχει πιο πάνω από αυτόν αρχοντική ηγεσία. Αυτή τι κάνει; Ή προσπαθεί, όπως πάντα να βγάζει την ουρά απέξω. Και εδώ πρέπει να ασκηθεί κριτική. Εδώ παπάς εκεί παπάς, που είναι ο άρχων του Δήμου. Μάλλον κάνει το παπάκι. Πάλι λάδι θα βγει. Η αντιπολίτευση πάλι; Αρέσκεται σε καλές δημόσιες σχέσεις, με όλους; Ξυπνήστεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/7/13 14:28

    XAΜΑΛΙΔΗ,ΜΑΥΡΙΔΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ 30000 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ;;
    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΜΠΑΛΩΝΕΙ ΟΛΑ. ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ,ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 100ΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!!
    ΑΝ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.