23.7.13

3-1 νίκησε ο Πανθρακικός την Πιρίν σε φιλικό παιχνίδι στην Βουλγαρία

Το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Πανθρακικός στην Βουλγαρία αντιμετωπίζοντας την Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Βουλγαρικού πρωταθλήματος.
Μια γνώριμη ομάδα στο Ελληνικό κοινό καθώς το φετινό καλοκαίρι η Βουλγαρική ομάδα αγωνίστηκε άλλες δυο φορές απέναντι σε Ελληνική ομάδα. Συγκεκριμένα οι Βούλγαροι αγωνίστηκαν με την Skoda Ξάνθη και στη συνέχεια με τον Άρη γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.
Ο αγώνας ξεκίνησε αρκετά καλά για τον Πανθρακικός καθώς με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα ανησύχησε 2 φορές τους γηπεδούχους. Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Χρήστου στο 6ο λεπτό όταν ο έμπειρος αμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό ο Χρήστος Τζάνης έγινε αποδέκτης όμορφης ομαδικής προσπάθειας αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βούλγαρο τερματοφύλακα.
Μετά το 10λεπτο οι Βούλγαροι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η απάντηση για τον Πανθρακικό ήταν άμεση και κατάφερε μέσα σε 9 λεπτά να ανατρέψει το σκορ. Αρχικά στο 29ο λεπτό ο Χρήστος Τζάνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι ενώ στο 38ο λεπτό ο Πόποβιτς με προβολή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Κάθε φιλικό παιχνίδι προσφέρεται για συμπεράσματα που ίσως χρειαστούν στα επίσημα παιχνίδια. Έτσι και η αναμέτρηση με την Πιρίν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση με τον προπονητή του Πανθρακικού να πραγματοποιεί αλλαγές και να δίνει στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο συμμετοχής στους Αθανασιάδη, Ζδράβο, Ζεκίνια και Ρομέου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με τον Πόποβιτς να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε δυο καλές φάσεις στο 66ο και 74ο λεπτό της συνάντησης. Στο 85ο λεπτό ο Ζεκίνια απέφυγε 2 αντιπάλους του και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3. 

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Μίκουλιτς, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Καθάριος, Κάσες, Πόποβιτς και Τζάνης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ρομέου, Ζεκίνια, Ζδράβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.