23.7.13

Καλή αντάμωση στον Άρδα! Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Για 19η χρονιά, στις όχθες του ποταμού Άρδα, που ενώνει τρεις λαούς, τρεις πολιτισμούς, οι νέοι από πολλά σημεία της χώρας καθώς και τις γειτονικές Βουλγαρία, Τουρκία -μικροί και... μεγαλύτεροι- συναντιούνται!
Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, ανοίγει η αυλαία της 19ης Συνάντησης νέων στις Καστανιές του Δήμου Ορεστιάδας. Μουσικές συναυλίες και παράλληλες δράσεις δημιουργούν ένα μοναδικό, πραγματικά, πολιτιστικό γεγονός που ταράζει τα δεδομένα και ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός πάρτι δίπλα στο ποτάμι...
Με μειωμένες τιμές και με το Θεατρικό Εργαστήρι «Διόνυσος» στην καλλιτεχνική επιμέλεια, οι διοργανωτές της 19ης συνάντησης νέων ελπίζουν ότι ο Άρδας του 2013 θα αφήσει πολλές και καλές εντυπώσεις.  Οι τιμές των εισιτηρίων είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, με το ημερήσιο να κοστίζει 8 από 10 Ευρώ, το διαρκείας 25 από 30 Ευρώ και η κάρτα κατασκηνωτή 35 από 40 Ευρώ. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, στο inpost.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.