23.7.13

Η Καβάλα υποδέχθηκε το κρουαζιερόπλοιο Ριβιέρα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 23 Ιουλίου, η εκδήλωση υποδοχής των επιβατών και του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «Ριβιέρα» που για πρώτη φορά καταπλέει στο επιβατικό λιμάνι της Καβάλας.
Η φιλοξενία που επιφυλάχθηκε στους πολυάριθμους επιβάτες του εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου τόσο από τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ με τη συνεργασία των άλλων φορέων (Επιμελητήριο, ΟΛΚ) φανερώνει τις κοινές προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε ο τουρισμός κρουαζιέρας ν’ αποτελέσει ένα σημαντικό πυλώνα της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης μας.
Τα τελευταία χρόνια είναι σε όλους γνωστό ότι ο Δήμος Καβάλας μέσω της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ μαζί με το Επιμελητήριο και τον ΟΛΚ  ξεκίνησαν μια συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια ώστε με συνέπεια να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στοχεύοντας πρωτίστως στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Οι προσπάθειες αυτές για ν’ αποδώσουν και να καρποφορήσουν απαιτούν πνεύμα συνεργασίας, συλλογική προσπάθεια, απαγκίστρωση από λάθη του παρελθόντος και το κυριότερο όλοι οι τοπικοί φορείς να διακατέχονται από την ίδια επιθυμία θέτοντας κοινούς στόχους που δεν μπορεί να είναι άλλοι από την ανάπτυξη της περιοχής.
Όταν λοιπόν καταβάλλεται τέτοια προσπάθεια και δίνονται αγώνες ώστε ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων ν’ αυξηθεί, όταν οι τοπικοί φορείς συμμετέχουν σε μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, όταν υπάρχει ανάγκη για τόνωση της τοπικής αγοράς, είναι λυπηρό να σκοντάφτουμε σε άκαμπτες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες επισημαίνουμε και ευχόμαστε στο μέλλον πως δε θα επαναληφθούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.