24.7.13

Σύλληψη 23χρονου στον χώρο του Φεστιβάλ του Άρδα για ακατέργαστη κάνναβη

Συνελήφθη στις Καστανίες Έβρου, στο χώρο εκδηλώσεων της «19ης Συνάντησης Νέων – Άρδας 2013», ένας 23χρονος, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και φαρμακευτικών χαπιών.
Ειδικότερα, κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 23χρονου, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 29,8 γραμμαρίων και εννέα δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων LEXOTANIL και XANAX, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, σε χωριό της Ορεστιάδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 113,8 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/7/13 10:56

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΧΑΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τσιαγαράκι ρε φίλε; Εδώ θα χρειαστούμε 3 τσουβάλια χόρτο στην παράσταση χορού του Bailo Luego Vivo, καθώς θα δούμε τον Μωρίδη να ξεδιπλώνει το ταλέντο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.