29.6.13

Επίθεση αγνώστων στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης #free_sakkas (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης, πραγματοποίησαν άγνωστοι, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2013.
Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τα τζάμια της εισόδου των Δικαστηρίων, πέταξαν μπογιά και έφυγαν γράφοντας σύνθημα στον τοίχο υπέρ της αποφυλάκισης του απεργού πείνας Κωνσταντίνου Σακκά. Το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, διεξάγει έρευνες για την ταυτότητα των δραστών.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/6/13 22:46

    Πρωινάδικο Σαββάτου, η αντιμνημονιακή γραφική, (προσωπικά τη θεωρώ καθυστερημένη και ειλικρινή) βουλευτίνα των ψεκασμένων Ραχήλ Μακρή στον Αυτιά: «Πέντε λεπτά μίλησε ο Σαμαράς γιατί είχε και πρόβλημα υγείας, βέβαια εγώ δεν τον είδα»

    -«Άμα δεν τον είδατε τι μιλάτε;»

    -«Δε θα μου πείτε εσείς να μη μιλάω. Φτάνει που φέρεστε δικτατορικά σε όλα, δε θα μας φιμώσετε κιόλας!»

    Ήρεμα τη Ραχήλ παιδιά. Αρνείται να πάρει τα φάρμακά της γιατί υποψιάζεται τον γιατρό.

    Σκεψου αυτους τους βουλευτες: δουρου, μακρη, χαικαλης, μαριας, τατσοπουλος, κανελλοπουλου, ΠΑΝΤΖΑΣ. σαν ασυλο για καθυστερημενα δεν μοιαζει? αμα τωρα ηταν εκαι και ο GRILLO (Λαζοπουλος) θα ηταν πληρης ο θιασος των clowns.

    Αρπαγμενα όλα μαζί: Μπουζι, φλαντζες και κυλινδροκεφαλές... Η Βαρουφακίαση κτυπάει κόκκινο.

    Και μετά κάποιοι μιλούν για τον ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/13 22:47

    Σπυρίδων Τρίψας, διευθυντής περιοδικού «Επίκαιρα» στον Αυτιά: «Αφού δεν μπήκε ακόμα γεωτρύπανο για τα πετρέλαια, ας μη μιλάνε για ενεργειακές επιτυχίες.»

    Πολύ επιεικής. Δε λέει για το άλλο, που κάνουν το κορόιδο για αποστολή Ελλήνων στον Άρη και εκμετάλλευση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/13 22:49

    Σταλινοειδή 1

    Tάκης Μίχας
    Γιατί η Ν.Δ. διόριζε Αριστερούς
    Στην πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς είπε κάτι το πολύ ενδιαφέρον: « ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διόριζαν, αλλά κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς.». Η ενδιαφέρουσα παρατήρηση του πρωθυπουργού πραγματικά άγγιξε την ουσία ενός πολύ σοβαρού προβλήματος (που σίγουρα θα αποσιωπηθεί από τα περισσότερα ΜΜΕ).

    Όμως, δεν πήγε βαθύτερα. Το ερώτημα είναι αν πράγματι ισχύει η εκτίμηση του πρωθυπουργού, τότε γιατί το έκανε; Γιατί γέμιζε η ΝΔ την ΕΡΤ με ανθρώπους της Αριστεράς; Και η απάντηση στο ερώτημα αυτό αποκαλύπτει το δράμα της Ελλάδας. Αν η Νέα Δημοκρατία είχε γεμίσει την ΕΡΤ με Αριστερούς και αν οι Δεξιοί δήμαρχοι είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο με τους δημοτικούς ραδιοσταθμούς, αυτό οφείλετο σε ένα και μοναδικό λόγο: ότι πίστευαν πως με αυτό τον τρόπο εξασφάλιζαν «προοδευτικό άλλοθι».
    Εδώ θα πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης κάτι. Έχοντας στη ζωή μου γνωρίσει πολλούς πολιτικούς της ΝΔ, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η μεγαλύτερη αγωνία τους είναι να μη χαρακτηρισθούν «αντιδραστικοί» ή, ακόμα χειρότερο, «νεοφιλελεύθεροι» από το «προοδευτικό» ιερατείο. Δεν υπάρχει κάτι που θα κάνει τον μέσο νεοδημοκράτη βουλευτή ή υπουργό πιο ευτυχισμένο από το να δει το όνομά του να αναφέρεται χωρίς ύβρεις στον «Ριζοσπάστη» ή στην «Αυγή». Αν επιπλέον αποσπάσει και ένα εγκωμιαστικό σχόλιο από κάποιον εγνωσμένης «προοδευτικότητας» ραδιοσχολιαστή, τότε πια πλέει σε πελάγη ανείπωτης ευτυχίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/6/13 22:49

    Σταλινοειδή 2 (συνέχεια του 1)

    Φυσικά θα παρατηρήσει κανείς, αν ισχύει αυτό, αν ο νεοδημοκράτης πολιτευτής πράγματι αναζητεί τόσο απεγνωσμένα διαπιστευτήρια προοδευτικότητας από την Αριστερά, τότε αυτό σημαίνει ότι στην ουσία συμφωνεί με την έννοια της «προοδευτικότητας» όπως την προσδιορίζει η Αριστερά. Με άλλα λόγια ο μέσος νεοδημοκράτης πολιτευτής αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως ένα «αντιδραστικό» σκουλήκι στο βαθμό στον οποίο έχει διαφορετικές από τις αριστερές απόψεις.

    Αυτό το σημείο μας φέρνει στη δεύτερη τραγική διαπίστωση: Την απόλυτη και ουσιαστική ιδεολογική αποχαύνωση, τον απόλυτο ιδεολογικό ευνουχισμό στον οποίο είχε οδηγηθεί η παράταξη της ΝΔ κάτω από τις ηγεσίες Καραμανλή (κυρίως) και Μητσοτάκη (δευτερευόντως). Αυτός ακριβώς ο ιδεολογικός ευνουχισμός έκανε τον μέσο πολιτευτή της ΝΔ να εκλιπαρεί για εύσημα «προοδευτικότητας» από το κάθε σταλινοειδές που αντάμωνε στο διάβα του.

    Όταν λοιπόν ο κ. πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους διορισμούς Αριστερών στην ΕΡΤ από τη ΝΔ είπε μόνο τη μισή αλήθεια. Δεν είπε την άλλη μισή, δηλαδή τους εγγενείς στη ΝΔ λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Αν ήθελε να πει όλη την αλήθεια θα έπρεπε πρωτίστως να καταγγείλει το δίδυμο Καραμανλή (junior και senior) που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ολοκληρωτική παραχώρηση του ιδεολογικού πεδίου στην Ελλάδα στα σταλινοειδή. Όσο λοιπόν ο πρωθυπουργός δεν προχωρεί σε μία διαρθρωτική ανάλυση του φαινομένου, η κριτική του δεν θα αγγίζει καν την κορυφή του παγόβουνου.
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=25662

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/13 00:46

      Ενταξει ρε συ Μιχα... τωρα που ξεκολλησαμε επιτελους απο την τυραννια της "προοδευτικοτητας" θα μπορουν ο Φαηλος, ο Βοριδης κι ο Μουρουτης να διοριζουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δηλωμενες χουντάρες, χρυσαυγιτες με σουγιαδες και τον καθε γκαου-μπιου στόκο της Δεξιας!

      και γιατι οχι? τωρα που θα απαλλαγουμε απο τα "σταλινοειδη" να επαναφερουμε και τα Πιστοποιητικα Κοινωνικων Φρονηματων - ειναι αλλωστε γνωστο το ποσο πολυ οφελησαν την πατριδα μας επι 40 χρονια!


      ΥΓ.1 Βεβαια, αν αφησουμε στην ακρη τις ΠΙΠΕΣ αυτου του γραβατωμενου νεοναζιστη της Ντοριτσας, ο λογος που διοριζανε τους αριστερους (αληθεια, σε τί αναλογια με τους δεξιους? ή μηπως οι δεξιοι ειχαν περισσοτερα προσοντα -περα απο το βυσμα τους- και αδικηθηκαν? ε Μιχα?) ειναι πολυ πολυ απλος: για να τους κανουνε κι αυτους δεξιους - και δυστυχως το καταφερανε στις περισσοτερες των περιπτωσεων...

      ΥΓ.2 και που 'σαι καραφλε κλοουν του protagon.... γιατι π.χ. στην ΑΓΡΟΓΗ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ διορισατε ΜΟΝΟ δεξιους? ε?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/6/13 22:50

    Ακόμα μουρμουρίζουν οι σύνεδροι της Ν.Δ. για τις αναφορές Σαμαρά στα ρουσφέτια της "φιλελεύθερης" παράταξης. Θέλει κοχόνες πράγματι, να απευθύνεσαι σε όλα τα διορισμένα κομματόσκυλα της αφισοκόλλησης που ήταν μαζεμένα εκεί και να τους το τρίψεις στη μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.