16.6.13

Η Ορεστιάδα στέλνει μήνυμα για ανοιχτή δημόσια Ραδιοτηλεόραση #ert

Με συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ στην Ορεστιάδα, το Σάββατο 15 Ιουνίου.
Δεκάδες φορείς, εκατοντάδες πολίτες και οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ορεστιάδας μαζί με τις οικογένειες τους, έδωσαν βροντερό παρών, καταδικάζοντας το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά.
Η πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε το απόγευμα μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας, με προορισμό την ΕΡΑ Ορεστιάδας, όπου στο προαύλιο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, πραγματοποιήθηκε μουσική συναυλία με τοπικά συγκροτήματα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/13 14:04

    Πιστεύω ότι η πραγματική αιτία είναι ότι διαμαρτύρεται ο κόσμος γιατί πεθαίνει μέρα με την μέρα και όχι γιατί ξαφνικά λυπήθηκε τα μαιμούνια της ερτ. Ας πήγαιναν καλά τα πράγματα και να άρχιζε σιγά σιγά η οικονομία να ανεβαίνει να μειώνεται η ανεργία και να άνοιγαν οι επιχειρήσεις και θα βλέπατε αν θα υπήρχε ένας έστω ένας συμπαραστάτης σε όλο αυτό το έκτρωμα. Αλλά αν δεν γινόταν έτσι δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να σταματούσε η σαλαγκούδξη να πέρνει ένα μιλιόνι το χρόνο. Γιατί να μην μοιράζονται αυτά τα ποσά στους μπλόκερς που καλώς ή κακώς δίνουν βήμα σε όλους έστα και με χυδαιότητα καμιά φορα. Πότε πήρε βήμα ο πολίτης στην ερτ; Μόνο όταν ήξερε ο χ δημοσιογράφος ότι αυτός που θα μιλήσει δεν θα βλάψει τα συμφέροντα ή καλύτερα το προφίλ αυτού που τον διόρισε. Δόξα τον θεό μια χαρά εγώ τουλάχιστον ενημερώνομαι από το διαδίκτυο και υποστηρίζω να έρθει η ερτ παλι στο προσκήνιο με την σωστή εθνική της ταυτότητα και φυσιά για τους ιδιαίτερα σοβαρούς εθνικούς λόγους γεγονός που το άκουσα να το εξαγγέλει ο πρωθυπουργός και αν το κάνει μπράβο του. Δεν θα έλεγα μπράβο στο κατάντημα που έχουμε σαν χώρα αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ασχολίαστη η συμπεριφορά των συγκυβερνόντων.....κατώτεροι της περίστασης αλλά τι να πει κανείς για το συριζα....τραγελαφική προσέγγιση καλσσική αντίδραση με αξιον εστι κλπ καραγκιοζιλίκια καθαρά παλιομοδίτικη αντίδραση και ο κόσμο γελούσε. Που να ήξερε ο λαός επι της ουσίας ποιους στηρίζει όταν διαμαρτύρεται και που ήταν αυτοί όταν μας καθάριζαν μισθούς και συντάξεις που ήταν αυτοί όταν καθημερινά πηδάει κόσμος από τα μπαλκόνια. όχι μόνο θα τους έφτυνε αλλά θα τους έπερνε με τα παλούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/6/13 21:22

      "...αξιον εστι κλπ καραγκιοζιλίκια" - ενταξει αδερφε σε καταλαβαμε, δεν χρειαζονται περισσοτερα...

      απλα ριξε μια ματια στον καθρεφτη σου, να δεις ποιοι φταινε για την καταντια μας, καλά?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/13 12:05

    Μη μου πείτε οτι αυτοί ενημερώνονταν απο την ΕΡΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.