29.6.13

Επιτέλους ανάπτυξη!!! Απόβαση Κινέζων στο συνέδριο της ΝΔ

Έπιασε τόπο το ταξίδι του Σαμαρά και των επιχειρηματιών στην Κίνα! Ήδη Κινέζοι τουρίστες άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα και να θαυμάζουν τις ομορφιές της. Οι πρώτοι έκαναν απόβαση ... στο συνέδριο της ΝΔ!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/6/13 17:57

    Ο κινεζος Σημιτης δεν πηγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/13 22:52

    Και μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα των συνέδρων της Ν.Δ. προς τον ταβερνιάρη, επιστροφή στην πραγματικότητα.


    "Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Αλμούνια χρησιμοποιεί πολύ σκληρά λόγια για τον Κώστα Καραμανλή κατηγορώντας τον ότι σκεφτόταν τις εκλογές του 2009 και όχι τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, ενώ χαρακτηρίζει την τότε κυβέρνηση ανίκανη."

    http://www.iefimerida.gr/news/110757/αλμούνια-δεν-φταίνε-τα-νούμερα-για-την-ελλάδα-–-ο-καραμανλής-φταίει-γιατί-είχε-το-νου-το#ixzz2XaXRw7ma


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/13 22:56

    Μονοψήφιος ήταν ο αριθμός των Ελλήνων που κλήθηκαν ώστε να καλύψουν 4.500 θέσεις εργασίας στη συγκομιδή φράουλας.

    Για τέτοια ανθρωπιστική καταστροφή μιλάμε. Ούτε να δουλέψουμε δεν μπορούμε απο την πείνα.

    Κατά τα άλλα θυμάμαι το μποϋκοτάζ που κάνανε μέσω του ΦΒ κατά της "ματωμένης φράουλας" οι επαναστάτες του καναπέ. Αν περίμενε απο αυτούς η Ελλάδα, θα κάναμε εισαγωγή φράουλας απο την Κούβα μιας κι εκεί πηγαίνουν και μαζεύουν εθελοντικά απο τα κολχόζ του Κάστρο.

    λιβ γιορ παραμύθ ιν γκρίς

    Οι κουμουνιστές κάναν επανάσταση και μποϋκοτάζ στη "ματωμένη φράουλα" της Ηλείας, ενώ οι χρυσαυγίτες, για το ίδιο θέμα κάνανε επανάσταση για τους πακιστανούς που μας παίρνουν τις δουλειές.

    Τελικά ούτε οι κουμμουνιστές, ούτε οι χρυσαυγίτες πήγανε να μαζέψουν φράουλες όταν οι παραγωγοί κάναν έκκληση για 4,5 χιλιάδες εργαζόμενους.

    Συμπέρασμα. Οι πακιστανοί μένουν χωρίς δουλειά, αφού το μποϋκοτάζ πετυχαίνει, οι κουμουνιστές μένουν χωρίς φράουλες, οι παραγωγοί χρεοκοπούνε και οι χρυσαυγίτες μένουν χωρίς "πολιτικά" επιχειρήματα.

    Δεν υπαρχει αυτή η χώρα ρε. Καραγκιόζ-μπερντέ κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/6/13 23:03

    Ο Νικήτας ο Κάκ-λαμάν, δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο Στουρνάρας τόλμησε να στραπατσάρει δημόσια τον (κατα φαντασίαν) ατσαλάκωτο χασαποταβερνιάρη της Ραφήνας.

    Κάτι πολιτικά "τίποτα" σαν και δαύτον, παρέα με κάτι Αντώναρους, Πάκηδες και λοιπούς καταστροφείς της επταετίας, οφείλει να τους θυμάται κάθε Έλληνας. Αυτός ο θίασος ήταν μια άθλια αντιγραφή του ΠΑΣΟΚ που "εκδικήθηκε" υπέρ των γαλάζιων παιδιών μια ολόκληρη χώρα.

    Ήταν η κυβέρνηση η οποία σε περίοδο όπου στην αγορά κυκλοφορούσε το πιό φτηνό χρήμα και υπήρχαν οι μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, κατάφερε να προκαλέσει έλλειμμα 40 δισ ευρώ. H κυβέρνηση που καθόταν και παρακολουθούσε την Αθήνα να καίγεται το 2008 ανοίγοντας παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ τον δρόμο προς τη χρυσή αυγή.

    Τα γραφικά περί CIA, σχέδια δολοφονίας και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις αποσταθεροποίησης τύπου " ασύμμετρων απειλών" και "στρατηγών ανέμων" εκεί που τα τρώνε.

    Εγώ δεν ξεχνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/13 01:47

      "μια άθλια αντιγραφή του ΠΑΣΟΚ που "εκδικήθηκε" υπέρ των γαλάζιων παιδιών μια ολόκληρη χώρα" σαφως και ηταν - αλλα δεν ειχες προβλημα να τους ψηφισεις, σωστα?

      "καθόταν και παρακολουθούσε την Αθήνα να καίγεται το 2008" σαφως και το εκανε - ενω εσυ θα εστελνες τα τανκς να λιανισουν τους μαθητες, ετσι?


      ΥΓ. ετσι οπως το πατε μαλακες, στο τελος ουτε ο Πεταλωτης δεν θα ψηφισει ΠΑΣΟΚ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/7/13 12:46

      Συ είπας 01:47, σίγουρα όχι ο 23:03

      μόνιμα διαστρεβλωτής

      μόνιμα κολλημένος

      μόνιμα μύωπας

      μόνιμα επαγγελματίας υπηρέτης καταστάσεων

      και δε γκαντάλαβα, από πού κι ως πού σε κόφτει για το Μπαζόγκ εσένα;

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.