19.6.13

Γιάννης Πανούσης στο Ράδιο Παρατηρητής: «Η κυβέρνηση δεν έχει πολύ χρόνο ζωής» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Λίγο πριν την συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, με θέμα το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, μιλάει στο Ράδιο Παρατηρητής και στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β».
Ο πρώην Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου τονίζει την αναγκαιότητα να παραμείνει ανοικτή η ΕΡΤ και να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι. Παράλληλα, διατυπώνοντας προσωπική άποψη και όχι του κόμματος, επισημαίνει πως «η κυβέρνηση δεν έχει πολύ χρόνο ζωής», ενώ αναφέρει πως υπάρχουν «προβλήματα συνεννόησης» και προτείνει μία οικουμενική κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/6/13 00:54

    Ξανα εκλογές και πάλι εκλογές ....
    Οικουμενική κυβέρνηση για να έχουμε μια από τα ίδια ....
    Πρώτα το κομματικό συμφέρον και έπεται το συμφέρον της πατρίδας.

    Ολοι κατηγορούσανε τη κρατική τηλεόραση σαν όπλο προπαγάνδας της εκάστοτε κυβέρνηση , για μονόπλευρη ενημέρωση του ελληνικού λαού , για σπατάλες , για φάγωμα χρημάτων του ελληνικού λαού , για γιορτές και πανηγύρια τον πάσης φύσεως αριστεροδεξιών λαμογίων .

    Ολοι λέγανε να φτάσει επιτέλους το μαχαίρι στο κόκκαλο και οι επίορκοι υπάλληλοι που σπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα να πάνε στη φυλακή και να δημευθεί η περιουσία τους !!!! Τώρα όμως που πάει να μπεί κάποια τάξη γιατί όλοι οι "προοδευτικοί δημοκρατικοί πολίτες και συντρόφια" ωρύονται ......τι άραγε συμβαίνει ...

    Φυσικά είναι αστείο να δεχτούμε ότι όλα αυτά γίνονται γιατί δύο χιλιάδες πολίτες θα μείνουν άνεργοι , οι οποίοι βέβαια προσελήφτηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.