28.6.13

Γιαννακίδης και Λαμπάκης παρουσίασαν στην Αλεξανδρούπολη έργα του ΕΣΠΑ

Κοινή συνέντευξη τύπου για τα έργα που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, «Πάρκο Παρμενίωνα – Αλτιναλμάζη» και «Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς», παραχώρησαν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/13 08:15

    Που συντελείται η γενοκτονία του Ελληνικού Λαού από την εφαρμοζόμενη λανθασμένης πολιτική τόσο της κυβέρνησης όσο και ιδίων;
    Και χωρίς ντροπή κάθε λίγο και λιγάκι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/13 20:07

    Γιαννακιδης ο εξολοθρευτης των κουνουπιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/13 16:45

    Τι έφταιγε το βαρέλι του τροχονόμου στου Κωτσόβολου και το πήρατε, ήταν μια όμορφη σύνδεση με την παλιά καλή,όμορφη,ρομαντική εποχή που εμείς οι παλαιότεροι αναπωλούμε με νοσταλγία, είναι ποιό όμορφη αυτή η πλαστηκούρα ή σας κάνει ποιό προοδευτικούς, φτού σας........μη σας βασκάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/13 20:14

      Τον Πετρίδη ρώτα που ρήμαξε την Κομοτηνή μας

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/13 18:55

    Το βαρέλι δεν φταίει σε τίποτα, φταίει αυτός που ξήλωσε τα εθνικά χρώματα το γαλάζιο και το άσπρο, και να τα αντικαταστήσει με τα χρώματα του ΣΥΡΙΧΑ το κόκινο και το άσπρο. ΧαΧαΧαΧα.........το γαλάζιο κομούνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.