27.6.13

Αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ Παναγιωτακόπουλος και Αριστερή Πρωτοβουλία

Εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ έθεσαν ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και η Αριστερή Πρωτοβουλία. «Διακόπτουμε από σήμερα τους πολιτικούς και οργανωτικούς μας δεσμούς με το σημερινό ΠΑΣΟΚ της δεξιάς υποταγής και της νεοφιλελεύθερης αντίληψης και πρακτικής», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αριστερή Πρωτοβουλία μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τονίζεται ότι τα μέλη της θα συνεχίσουν την ανασύσταση της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης και για το λόγο αυτό καλούν όλους όσοι έχουν επιλέξει την αποστασιοποίησή τους από τις εξελίξεις να βρεθούν μπροστά στις πρωτοβουλίες, προαναγγέλλοντας μια μεγάλη πανελλαδική συνδιάσκεψη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/13 09:19

    Όταν παλιά σε δημοσκοπήσεις ο "κανένας" ξεπερνούσε σε καταλληλότητα τον ΓΑΠ ο τότε γλύφτης του Καραμανλή Λαζόπουλος το έκανε σημαία. Σήμερα που ο "κανένας" ξεπερνάει (κατά πολύ) τον Αλέξη ο Λάκης έχει ήδη φροντίσει να μας ενημερώσει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες. Γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/13 09:21

    Είμαστε πολλοί που θα θέλαμε πάρα μα πάρα πολύ να δούμε ουρανοξύστες στο Ελληνικό και πύργους κατοικιών υψηλού επιπέδου μαζί με μαρίνες και πάρκο 3000 στρεμμάτων στο Ελληνικό, Επιχειρηματικό και διοικητικό κέντρο στον Ελαιώνα, ουρανοξύστες και συνεδριακό κέντρο στην Κηφισίας, ιδιωτικά ή μη κρατικά πανεπιστήμια, Ερευνητικά κέντρα των Πανεπιστημίων να συνεργάζονται με διεθνείς εταιρείες, κλπ κλπ κλπ.

    Μακάρι να υπήρχε μια τέτοια συνωμοσία. Δυστυχώς δεν υπάρχει.

    Φοβούμαστε ότι η μόνη συνωμοσία που υπάρχει είναι εκείνη που θέλει να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα σαν πολιορκητικό κριό για να διαλύσει το Ευρώ και πληρώνει πολύ αδρά αυτούς που σας χρησιμοποιούν κορόιδα, ε κορόιδα να τα ματώνετε στα πεζοδρόμια τη στιγμή που ο ατσαλάκωτος φλώρος που σας κότσαραν σαν ηγέτη λέει ότι βλακεία του έρθει γιατί φοβάται μη χάσει το μπόνους σε δολάρια και δεν τον πιστεύει ούτε λοβοτομημένος Αυστραλοπίθηκος. Μη γελοιοποιείστε άλλο υποστηρίζοντας το φλώρο.

    Πάρτε το χαμπάρι. Είμαστε εκατομμύρια που δε θέλουμε και δε θα σας αφήσουμε να μας κάνετε Μποτσουάνα. Οπότε, πάτε στα γαλατικά χωριά σας και στα ξερονήσια σας, πιείτε κανένα τσιπουράκι, τραγουδήστε κλαψουριστά κανένα έντεχνο και αφήστε μας να δούμε τι θα κάνουμε. Δε θα σας πειράξει κανείς, ισα-ίσα που μπορεί και να δουλέψετε κιόλας και να κάνετε κάτι που σας αρέσει αντί να μπλέκεστε στις ζωές των άλλων.

    Είμαστε ο χειρότερος εφιάλτης σας. Είμαστε πολλοί, πιστεύουμε στην δίκαιη ανταμοιβή τον κόπων των άλλων, πιστεύουμε στη ιδιωτική πρωτοβουλία, πιστεύουμε στην ατομική ελευθερία και σιχαινόμαστε την Ελληνική "αριστερά", τα κρατικίστικα πλοκάμια της μέσα ακόμα σε αστικά κόμματα, και τη σάπια προπαγάνδα της που καταστρέφει μυαλά και ζωές.

    Ξυπνάτε βούρλα, η αναρχία δεν έχει σχέση με τον κρατισμό. Εκτός αν είστε δημόσιοι υπάλληλοι που θα προσκυνούσατε ακόμα και τον Χασαν Αχμεντ μπας και σας γλυτώσει κανένα επίδομα.

    Όσο και να σκούζετε και να βρίζετε, πάρτε το χαμπάρι, είμαστε το μέλλον και είστε παρελθόν.

    ΣΥΡΙΖΑ λέει>>> Ριζοσπάστες και δημόσιοι υπάλληλοι μαζί. Κανέναν Αριανό ξεχάσατε να βάλετε μέσα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/13 09:22

    Πέρα από την πολιτική αξιολόγηση του κ. Αλέξη Τσίπρα υπάρχει και η διάσταση που αφορά στην επάρκεια της επικοινωνιακής του πολιτικής. Τα πράγματα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ που τον ξεπερνά ο "κανένας" στις δημοσκοπήσεις θα μπορούσαν ίσως να ήταν καλύτερα έαν η πολιτική τακτική του κόμματός του και ο ίδιος προσωπικά δεν έπεφταν συνεχώς σε σωρεία πολιτικών αντιφάσεων, αυτοδιαψεύσεων και ανακολουθιών. Τα παραδείγματα άπειρα.
    Μέχρι το ξέσπασμα της κυπριακής κρίσης βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν "την κρίση να πληρώσουν οι τραπεζίτες και οι μεγαλοκεφαλαιούχοι". Όταν λοιπόν η πρότασή του έγινε πραγματικότητα στην Κύπρο ο κ. Τσίπρας έκανε στροφή 180 μοιρών και αντιτάχθηκε σφόδρα σε αυτό που ο ίδιος ζητούσε επιτακτικά.
    Ο κ. Τσίπρας στην περίπτωση της ΕΡΤ κάλεσε την κυβέρνηση να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ και εν γένει τη νομιμότητα. Είναι ο ίδιος που καλούσε σε εξέγερση του κατοίκους της Ιερισσού κατά της επένδυσης του Χρυσού την οποία είχε κρίνει νόμιμη το ΣτΕ! Είναι ο ίδιος που καλούσε σε ανυπακοή τους καθηγητές και τους φοιτητές προκειμένου να μην εφαρμοστεί ο από τα 2/3 ψηφισμένος από τη βουλή νόμος Διαμαντοπούλου.
    Ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι φέρνει το "νέο και το φρέσκο" στην πολιτική ζωή ερχόμενος να γκρεμίσει το διεφθαρμένο κράτος του δικομματισμού, την ώρα που έχει ανοίξει τις κομματικές πύλες του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο το κρατικίστικο, πελατειακό και φαύλο ΠΑΣΟΚ και την ώρα που κάνει πολιτική κολεγιά με ένα επιφανές πολιτικό στέλεχος (επί χρόνια βουλευτή και υπουργό) της ΝΔ.
    Είναι μόνο μερικές από τις τρανταχτές αντιφάσεις του. Το πραγματικό πρόβλημα εν προκειμένω δεν είναι τόσο οι αντιφάσεις αυτές καθ' αυτές. Αντιφάσεις και ανακολουθίες έχουν όλα τα κόμματα (ακόμα και το ΚΚΕ). Το πρόβλημά του είναι η παντελής αδυναμία του να τις συγκαλύψει και να τις φτιασιδώσει στοιχειωδώς. Η απουσία οποιασδήποτε επικοινωνιακής πολιτικής, η οποία τον κάνει να εκτίθεται κατά τρόπο που το αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/6/13 09:28

    Να επαναλειτουργήσει άμεσα η εταιρεία Κατσέλης ΑΕ, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Εγώ σας τα έλεγα προχθές. Αν δεν είχε φάει τη φόλα με τον Αντρέα ο "λαός", ο Τσίπρας θα εθνικοποιούσε άμεσα την Κατσέλης και θα φόρτωνε τα χρέη και τα μισθολογικά στους φορολογούμενους. Θα έδινε και άυξηση 100%, επιδόματα, άδειες και όλα τα υπέροχα με τα οποία "χόρτασε ψωμάκι ο λαός" στα 80s.

    Δυστυχώς όμως, όπως ήδη ξέρουμε, το πρόβλημα με τον σοσιαλισμό είναι ότι κάποτε τα λεφτά των άλλων τελειώνουν. Λυπάμαι Αλέξη, σε πρόλαβε ο Παπανδρέου και οι διάδοχοί του (διακομματικά και αναλογικά με τα ποσοστά τους) και τώρα τρέχουμε να πληρώσουμε τα 450 δισ των "άλλων". Μια καρικατούρα του εθνικού καταστροφέα είσαι για να γελάμε και να περνά η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/6/13 09:28

    Πολύ ωραίο αυτό που αλίευσα!!!! Διαβάστε:

    Παραξενεύεστε που πήγε ο Τσίπρας στου Κατσέλη? Εδώ είχε το θράσσος να πάει στους απολυμένους του Βωβού, ο οποίος Βωβός έκλεισε από την απόφαση του ΣτΕ γι το Βοτανικό. Ναι! Σαυτό που είχαν προσφύγει τα Συριζοκοπρόσκλυλα για τους κορμοράνους.
    Στο Κατσέλη θα κολήσει να πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/13 22:42

      Πραγματι, πολυ ωραιο αυτο που αλιευσες!!! σαζάνι!!! θα το τηγανισεις ή θα το κανεις στο φουρνο με κρεμμυδακι και ντοματουλα?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/6/13 18:14

    Πρωτοβουλια και αριστερη δαν ανεκδοτο μοιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.