18.6.13

Η πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχος στον Δήμο Αρριανών Ροδόπης

Με απόφαση του Δημάρχου Αρριανών Ιμπραχήμ Σερήφ, η Εσρά Αλή Τσιαούς, αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου, με θητεία από 11 Ιουνίου 2013 έως το τέλος της θητεία στις 31 Αυγούστου 2014.
Η Εσρά Αλή Τσιαούς, αποτελεί την πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχο, αλλά και δημοτική σύμβουλο στο νέο Καλλικρατικό δήμο Αρριανών, αλλά και στην ιστορία όλων των πρώην δήμων Φιλύρας και Αρριανών, καθώς και των κοινοτήτων Οργάνης και Κέχρου.
Μετά την απόφαση του Δημάρχου, η κ. Τσιαούς ανέφερε πως «δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω να δικαιώσω και να δικαιωθώ», αντιλαμβανόμενη ότι οι τομείς που της ανατέθηκαν κάθε άλλο παρά απλοί είναι, σε συνθήκες οικονομικές μάλιστα, που αφήνουν λίγα περιθώρια για προσφορά. Η κ. Τσιαούς έχει αρμοδιότητες στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Τουρισμού, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.