18.6.13

Όταν μιλούν οι επικοινωνιολόγοι…

Μετά την «αγιοποίηση» του Καραμανλή από τον Αλέξη Τσίπρα, είχαμε και την εμφάνιση ελληνικών σημαιών στην ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Δηλαδή αν μας πούνε οι επικοινωνιολόγοι να πάμε να πνιγούμε, θα πάμε;

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/6/13 23:17

    Και κυπριακές. Συμφωνώ (από τις λίγες φορές) με πιάτσα. Σούπα ο ΣΥΡΙΖΑ. Θολό ψάρεμα.

    Με τη σημαία δεν έχω κάτι. Αγαπώ πολύ και την πατρίδα με την παραδοσιακή λατρεία που έστω μας επέβαλλαν.

    Είμαι όμως μαλωμένος με την σημαιοκαπηλεία και την πατριδοκαπηλεία.

    Νόθος ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ νόθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/13 15:55

    Γενικα οι επικοινωνιολογοι του Συριζα σε αυτην την συγκεντρωση πηραν κατω απο το μηδεν, οχι μονο γιατι αλλαζουν με τις ελληνικες σημαιες τον χαρακτηρα ενος αριστερου κομματος που δικια του σημαια ηταν η "παγκοσμιοποιηση" των λαων, που μεχρι προτεινος τις συγκεντρωσεις στην Αθηνα τις εκανε στην πλατεια Κουμουνδουρου, που εκανε ανοιχτη συγκεντρωση στην ΑΘηνα η οποια υποφερει με καθε ειδους προβληματα (κυριως οικονομικα), που ο κοσμος δεν θελει να ακουει για τους πολιτικους, που στο τελος η αφορμη συτης της συγκεντρωσης ηταν η ΕΡΤ που τον κοσμο (εκτος απο αυτους που ζουνε στον δικο τους κοσμο) δεν τον ενδιφερει η ΕΡΤ, τελικα κανανε μια φιεστα με πολυ διαφημηση σε τηλεοπτικα δικτυα, και το αποτελεσμα της ηταν απογοητευτικο καθολου κοσμο η συγκεντρωση καθολου παλμο και με τις γνωστες φανφαρες του αρχηγου. Εχασαν το τρενο για να εχουν μια ευκολη νικη (μην το δενουμε και κομπο οτι θα νικησουν γιατι για αλλου τελικα πανε τα πραγματα) στις επομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/13 18:06

    Μα καλά ΕΝΑΣ, μα ΕΝΑΣ δεν αναρωτιέται:

    "έχει επικοινωνιολόγους ο ΣΥΡΙΖΑ;"

    Το αγνό επαναστατικό, διαφορετικό, κινηματικό, όργανο της λαϊκής θέλησης, καταφέυγει σε ... επικοινωνιολόγους;;;

    Με το μνημόνιο να είναι η χαρά κάθε αντιπολίτευσης, το πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ... επικοινωνιολογία;;;;;

    Κρίμα. Κρίμα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/13 18:07

    Ιδού, λοιπόν, τα μέτρα που προτείνει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ η Κομμουνιστική Τάση για την αναμόρφωση του Στρατού: «Πλήρη συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα για όλους τους στρατιώτες και τους κατώτερους αξιωματικούς. Οι εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατωτέρων αξιωματικών πρέπει να αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Εκλογή και δικαίωμα ανάκλησης όλων των αξιωματικών από τους στρατιώτες. Μέτρα βελτίωσης της ζωής στις στρατιωτικές μονάδες (υγιεινή, διατροφή, επαρκείς άδειες) και αύξηση του μισθού του φαντάρου στο ύψος του επιδόματος ανεργίας. Επαρκής εκπαίδευση στα όπλα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας.

    Οχι στον επαγγελματικό στρατό. Θητεία με εκπαίδευση στα όπλα όλου του εργαζόμενου λαού, σαν εγγύηση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων του. Αμοιβή όλων των αξιωματικών με τον μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη. Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους». (Σ. σ.: Φαντασθείτε μόνο να εφαρμοσθούν όλα αυτά τα ωραία και έπειτα να έχουμε μια μικρή σύρραξη! Ως και για τις ένοπλες δυνάμεις της πΓΔΜ η προέλαση στη Θεσσαλονίκη θα είναι ένας περίπατος...)

    Οι προτάσεις όμως επεκτείνονται και στην αναμόρφωση των Σωμάτων Ασφαλείας: «Κατάργηση όλων των ειδικών δυνάμεων καταστολής και αστυνόμευσης των αγώνων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας. Απαγόρευση παρουσίας των σωμάτων ασφαλείας στους χώρους στους οποίους διεξάγεται πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα και επέκταση του ασύλου σε όλους τους εκπαιδευτικούς και εργασιακούς χώρους. (Σ.σ: συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά φαντάζομαι την πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου να έχει μετατραπεί σε μια τεράστια χασισοφυτεία...) Κατάργηση κάθε αυτοδιοίκητου των σωμάτων ασφαλείας. υπαγωγή τους στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και μετατροπή τους σε πολιτοφύλακες, με εκ περιτροπή (sic) συμμετοχή σε αυτές επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας. Καθορισμός του προγράμματος εκπαίδευσής τους από εκλεγμένη επιτροπή εκπροσώπων από τις μαζικές οργανώσεις».

    Κατόπιν αυτών, δεν φαντάζομαι να καταπλαγείτε, αν σας πω ότι, για την αναμόρφωση της Δικαιοσύνης, προτείνουν «αμοιβές δικαστών στο ύψος ενός ειδικευμένου εργάτη», καθώς και «εκλογή των δικαστών απευθείας από τον λαό». Το τελευταίο θα καταστεί δυνατό, διότι προβλέπεται και «εφαρμογή ενός προγράμματος μαζικής λαϊκής επιμόρφωσης πάνω σε ένα αναμορφωμένο και εκσυγχρονισμένο Δίκαιο σύμφωνο με τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού».

    Τα παραπάνω δημοσιεύθηκαν προ δύο εβδομάδων σε ειδικό ένθετο, εν όψει συνεδρίου, της «Αυγής», με τον τίτλο «Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής - Κείμενα Συμβολής - Καταστατικό». Δεν ξέρω κατά πόσον είναι δυνατόν να συζητηθούν σοβαρά στο συνέδριό τους παρόμοιες βλακείες, μολονότι τους έχω ικανούς. Καλοπροαίρετος ως είμαι πάντα, δεν αποκλείω να εντάσσονται απλώς στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του συνεδρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/13 21:23

      Εχω εκπλαγεί με αυτά που διάβασα .

      Είναι αδιανότο να πιστεύουν ή να υποστηρίζουν οι του Σύριζα αυτά που γράφετε.

      Αν είναι αλήθεια , τότε δυστυχώς , θα εξαφανιστούμε πολύ γρήγορα σαν Εθνος.

      Ο καλός Θεός να βοηθήσει την πατρίδα μας .
      Γιάννης Γκότσης

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/13 00:56

    αντε γαμησου ρε γκοτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.