18.6.13

Συμπαράσταση στους εργαζομένους της «Εβδόμης» και του «Studio 7» στην Καβάλα

Τη συμπαράστασή του στους απλήρωτους εργαζομένους της εφημερίδας «Η ΕΒΔΟΜΗ» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Studio 7» εξέφρασε ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΜ-Θ Μόσχο Βοϊτσίδη και τον αντιπρόεδρο Τάσο Φωκιανίδη.
Οι συνδικαλιστές εξέθεσαν στο δήμαρχο το αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η αδιαλλαξία του εκδότη, που οφείλει στους δημοσιογράφους μισθούς 6,5 μηνών, προέβη σε δυο εκδικητικές απολύσεις και επιχειρεί να επιβάλλει αυθαίρετα και μονομερώς την κάθετη μείωση μισθών.
Ο κ. Σιμιτσής εξέφρασε την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στον τοπικό Τύπο και τόνισε στους συνδικαλιστές ότι τα οξυμένα προβλήματα της εποχής επιβάλλουν τον διάλογο. Οι εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΜ-Θ συμφώνησαν, αλλά τόνισαν ότι ο εκδότης Γιάννης Χλώρος αρνείται συστηματικά να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.