12.5.13

Εθνικό Κτηματολόγιο είναι αυτό ή Μπουμπουκολόγιο;

Τις τελευταίες ημέρες, το φασιστικό μίασμα, απειλούσε καθηγητές ότι αν απεργήσουν θα απολυθούν αμέσως! Ποιός; Αυτός που λόγω θέσης έχει κάνει τις ρουσφετολογικές προσλήψεις συγγενών και φίλων δεύτερο επάγγελμα, με πιο προκλητική απ' όλες τον διορισμός της 60χρονης πεθεράς του στο Κτηματολόγιο ΑΕ!!!
Είναι γνωστό ότι η Αγγελική Πουλάκου πεθερά του Μπουμπούκου, προσελήφθη χωρίς προκήρυξη ως ιδιαιτέρα του Προέδρου της Κτηματολόγιο ΑΕ, Χρήστου Γούλα. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι προσέλαβε και τη νύφη της, τη γυναίκα του γιου της και αδελφού της Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία κατά σύμπτωση είναι η κόρη του πρώην Υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Ανδρεουλάκου.
Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Προσελήφθη στο Κτηματολόγιο και ο Νίκος Γεωργαντάς ο οποίος παρουσιάζει εκπομπή στο Τηλε-Άστυ για το χρηματιστήριο. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθει πάνω από δέκα στελέχη του ΛΑΟΣ, στο Κτηματολόγιο προσωπικές επιλογές του Άδωνη Γεωργιάδη για να πλαισιώνουν ... την πεθερά του.
Εθνικό Κτηματολόγιο είναι αυτό ή Μπουμπουκολόγιο; 

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/5/13 23:01

    θα επρεπε να θυμωσει ο Λαλιωτης που του πηρανε την πρωτια απο το Εθνικο κτηματολογιο? Εσεις γιατι? Κατι παρομοιο δεν γινεται σε ολο το δημοσιο (και χειροτερα) με ολα τα κομματα και εθνικα και αυτοδιοικητικα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/13 08:18

    Στο ερώτημα αν ο διορισμός 5-10 ημετέρων την τελευταία 2ετία με αμφίβολο τρόπο, αποτελεί ελαφρυντικό μη απόλυσης των επιδεικτικά «αντιστασιακών» καθηγητών για να μη χαθεί το βόλεμά τους, η απάντηση είναι «όχι, δεν αποτελεί ελαφρυντικό» φασιστοσυριζάκια της προπαγάνδας.

    Αν ρωτούσατε απλά «συμφωνείτε με τον αυτοματισμό απόλυσης των μη συμμορφούμενων καθηγητών», χωρίς περιττά μασάλια για πεθερές, όντως η απάντηση και από κάποιους σκληρούς φιλελεύθερους θα μπορούσε να είναι «να το δούμε, πολύ ακραία αντιμετώπιση η απόλυση, να υπάρχει μεν σαν απειλή αλλά δεν λαμβάνεται εύκολα σαν απόλυση».

    Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί ένταση, ανορθολογισμό και ακραίες εξελίξεις για να ποτίζει τα ποσοστά του. Έτσι προκύπτει και η ρητορική του, έτσι πουλάει «εξυπνάδες» με μοναδικό σκοπό να δηλητηριάζει την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/13 15:09

      Ενω ο διορισμος 5-10(-15? -20?) ημετερων ΔΕΝ δηλητηριαζει την κοινωνια, σωστα? ειναι δειγμα υγειας!

      Σα δε ντρεπεσαι ρε γελοιε, σημερα υπερασπιζεσαι τα "γαλαζια παιδια" και αυριο θα ερθεις να μας πεις "ψηφιστε Πεταλωτη!"

      Κανονικα ΕΣΥ θα επρεπε να ησουν ο ΠΡΩΤΟΣ που θα τα εχωνε στον Μπουμπουκο γι' αυτη την υποθεση αλλα κολλησε η βελονα: "φασιστοσυριζακια", "φασιστοσυριζακια", "ο ΣΥΡΙΖΑ" κι "ο ΣΥΡΙΖΑ"!

      Στα αρχιδια μας ρε ο ΣΥΡΙΖΑ! Το θεμα ειναι το κομματικο-πελατειακο Κρατος της ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΧΑ. Γι αυτο εχεις να πεις κατι? ή απλα θα το υποστηριζεις σαν μαλακας ελπιζοντας να σε χωσουν κι σενα, οταν τελειωσουν οι ΟΝΝΕΔιτες και τα πολυπληθη σόγια τους?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/13 08:40

    Πολύ καλή η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ για την νιοστή κωλοτούμπα Σαμαρά (ασυνεπή και επικίνδυνο τον είπε τον πρωτυπουργό), που άλλα έλεγε για επιστράτευση παλιά και άλλα εφαρμόζει τώρα ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (do anybody remembers Papandreou???)

    Με δύο σοβαρές ενστάσεις για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια:

    1. Γιατί ενώ κατηγορεί για ασυνέπεια τον Σαμαρά δεν επιβραβεύει τουλάχιστον τη συνέπεια του πασοκικού χώρου; («χώρου» γιατί απλά κόμμα ΠΑΣΟΚ πάει, μας τελείωσε)

    2. Εκτός από ασυνεπή, όπως σωστά τον χαρακτηρίζει, ταυτόχρονα τον στολίζει και με το πλήρως απαλλακτικό επίθετο «επικίνδυνος». Γιατί «απαλλακτικός» ένας τόσο βαρύς προσδιορισμός για πρωθυπουργό; Μα απλά, γιατί και επικίνδυνος να είσαι, όταν σε κατηγορεί για αυτό ένας εξαιρετικά πιο επικίνδυνος από σένα, πρακτικά σε αθωώνει!!!! Αν το πρόβλημα με τα ελληνικά κόμματα και πολιτικούς ήταν πόσο επικίνδυνοι είναι, ο ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν θα υπήρχε είτε θα ήταν σε ποσοστό 2,5%. Στις καλές μέρες για αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/5/13 08:42

    Πέντε ηρωϊκά συνδικάτα αγωνίζονται για μας σώσουν απο το τέταρτο ράιχ.

    Οι ταξιτζήδες, που σαμποτάρανε με περηφάνεια τον τουρισμό το 2011, η ΠΝΟ τον ίδιο χρόνο που σαμποτάρισε τον εχθρό στα νησιά, οι αγρότες που με σθένος αντιστάθηκαν στου συμπολίτες τους το Φεβρουάριο και οι εξαθλιωμένοι υπαλληλοι του μετρό που σαμποτάρανε τους συμπολίτες τους τον ίδιο μήνα. Σειρά παίρνει η ιστορική ΟΛΜΕ που θα αντισταθεί με σθένος στους μαθητές που θέλουν να δώσουν εξετάσεις.

    Απορώ που θα βρίσκαμε άλλως τη δύναμη να αντισταθούμε στις δυνάμεις κατοχής. Τιμή και δόξα στως αγωνιστές.

    C.N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/5/13 15:44

      Ξεχασατε το σωματειο της ΔΕΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο βεβαια αγωνιζεται απο το 1990 και μετα για τα βολεματα τους οποτε δεν το λες αντιμνημονιακο. Οι πρωτοι που πρεπει να "σβησουν" απο τον χαρτη θα πρεπει να ειναι οι συνδικαλιστες, ειναι η μεγαλυτερη πληγη για την Ελλαδα απο την δεκαετια το ΄80 και μετα. Εχει χασει το νοημα του ο ορος συνδικαλισμος στην Ελλαδα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/5/13 20:41

      Ζηλούδηδες πολλοί. Τώρα βρήκε άλλη δουλεια.Χαζολογιέται με τον καινούργιο δεσπότη μας

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/5/13 08:49

    Δεν ξέρω τι έχει κάνει η πεθερά του Γεωργιάδη, αυτό που ξέρω είναι ότι έχει χεστεί πάνω της η συνδικαλιστική μαφία.

    Παρακολουθώντας Αυτιά ως κωμική σειρά (απίστευτο κωμικό ντουέτο με την Μάγδοασχέτω φωνακλού) πέφτω στον εξής συγκλονιστικό διάλογο του ΔΑΚίτη Παπαχρήστου που έχει να μπει σε τάξη 6 χρόνια:

    Παπαχρήστος – ΟΛΜΕ: Μας είπατε γαϊδούρια κ. Γεωργιάδη. Εγώ δεν γκαρίζω.
    Γεωργιάδης: Ποτέ δεν είπα τους καθηγητές γαϊδούρια.
    Παπαχρήστος: Υπάρχει και στο γιου τούμπε.

    Ναι, ναι έτσι το είπε ο "καθηγητής"!!!! Τούμπε!!!! Και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για ... "κωλοτούμπε"!!!

    Χαχαχααχχαααα

    Και μετά μας φταίει το "yes, I does" του καλού παιδιού, του ΑΛέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/5/13 10:52

    Μαζεψτε το προβληματικο,μας εχει σπασει τα νευρα.Δεν του καθεται η μπουμπουκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς τα λέμε αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός από αυτούς τους "κυρίους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.