12.5.13

Έχει το... γνώθι σαυτόν η Μέρκελ!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/5/13 08:44

    Η αποκάλυψη των σκοτεινών σχεδίων των Γερμαναράδων, για την υποβάθμιση και την διάλυση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, φέρνει στο φως τα πραγματικά κίνητρα των πολέμιων του Γ. Παπανδρέου.


    Όλος αυτός ο εσμός των τραπεζοοικονομικών συμφερόντων, με υποχείριό τους τα διαπλεκόμενα, κρατικοδίαιτα, αλλά και χρεοκοπημένα, έντυπα και ηλεκτρονικά, ΜΜΕ, δεν κάνουν τίποτα άλλο, παρά να εξυπηρετούν και να προωθούν τις βουλές των ευρωπαϊκών πατρώνων τους, των ανανηψάντων και επανερχόμενων κατακτητών !

    Στην ανακοίνωση - κόλαφος του περιβάλλοντος του Γ. Παπανδρέου, αρχικά, ονοματίστηκαν τα σκοτεινά σχέδια και οι φορείς τους : "...Στόχος του Σίγκμαρ Γκάμπριελ, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη του σε γερμανικό περιοδικό το 2010, ήταν η δημιουργία μιας νέας ευρωκεντρικής Διεθνούς με πολύ λιγότερα μέλη. Το SPD, μέσω και του ιδρύματος Φρήντριχ Έμπερτ, έκανε μεγάλες προσπάθειες και δαπάνησε σημαντικούς πόρους για να πείσει έναν ικανό αριθμό κομμάτων για τη δημιουργία της νέας Διεθνούς. Δεν το κατόρθωσε, και τότε προσπάθησε να ελέγξει την οργάνωση από τα μέσα, προωθώντας την Σουηδή Μόνα Σαλίν στη θέση του Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο Συνέδριο που έγινε στη Νότιο Αφρική, τον Αύγουστο του 2012...".

    Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία, για τα κίνητρα : "...Οι παροικούντες την πολιτικοεπιχειρηματική ευρωπαϊκή πιάτσα, συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με ιστορίες που αφορούν τις δουλειές που κάνουν πολιτικά πρόσωπα και μέλη των οικογενειών τους για λογαρισμό μεγάλων επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού βορά. Και δεν είναι τυχαίο ότι, στο σύνολο σχεδόν αυτών των ιστοριών πρωταγωνιστούν πρόσωπα που κατά τα άλλα κόπτονται για την διαφάνεια και βάλουν κατά της διαφθοράς !...".

    Ο καθένας, αντιλαμβάνεται, πλέον, πως ο "καυγάς", (δηλαδή οι επιθέσεις κατά Παπανδρέου), γίνεται για το "πάπλωμα", όπως καταλαβαίνει, πολύ καλά, τι ακριβώς είναι αυτό το "πάπλωμα" !

    Γίνεται αντιληπτό, ποια είναι η ακριβής σημασία των λέξεων και των χαρακτηρισμών "ανίκανος", "επικίνδυνος" και, εν πολλοίς "προδότης", καθώς και σε ποιους ταιριάζουν αυτοί.

    Όλοι οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουν ο,τιδήποτε σωστό και χρήσιμο για τη χώρα, όλοι οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, για το λαό και τα συμφέροντά του, όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τυφλά όργανα των γερμαναράδων, συνεχιστών των πολιτικών των Ράϊχ και των Αξόνων, χτυπούν και βρίζουν το Γ. Παπανδρέου, και, για να θολώσουν τα νερά και να το παίξουν καθαροί, αλλά, και, γιατί ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο μόνος ενάντιος σ΄ αυτή τη νέα επέλαση, για την σύγχρονη υποδούλωση της Ευρώπης και, φυσικά, της Ελλάδας !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.