1.4.13

Κοινή δράση «Let’s Do It» για τον καθαρισμό της Δράμας

Ο Δήμος Δράμας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην διεθνή καμπάνια καθαρισμού «Let’ s do it». Η καμπάνια ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία με την ονομασία «Let’s do it» και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.
Από τότε το «Let’s do it» έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Στόχος του Δήμου στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής αυτής προσπάθειας  είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό της πόλης και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις σχολεία και άλλοι φορείς.
Ημερομηνία της κοινής δράσης έχει οριστεί η 14 Απριλίου 2013 και στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, οι σχολικές μονάδες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, και συλλογικοί φορείς.
Όσοι Δραμινοί θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή ή να ενημερωθούν για τα σημεία καθαρισμού μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 25213-50664 με τον Δημήτρη Μαυρίδη και Κώστα Βλάχο.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/4/13 20:56

    Στην Κομοτηνή η Δημαρχία ροχαλίζει παντού.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.