1.4.13

Τον Δήμαρχο Κομοτηνής επισκέφθηκε ο νέος διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού

Την εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας του νέου διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγου Χρήστου Χαλκίδη, δέχθηκε την Δευτέρα 1 Απριλίου 2013, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.
Ο κ. Πετρίδης, ευχήθηκε στο νέο Στρατηγό, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Δήμου Κομοτηνής.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/13 20:59

    Μονάχα για τέτοια ο κυρ δήμαρχος. Δημόσιες σχέσεις για τα ρουσφέτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/13 00:00

      Και όχι με όποιους-όποιους. Εξουσία να υπάρχει(κατά προτίμηση με γαλόνια ή ράσα)

      Διαγραφή
  2. Δημήτριος Κουτσογιάννης2/4/13 16:21

    Είναι μια απ' αυτές τις φορές, που αναρωτιέμαι, γιατί πρέπει αυτές οι εθιμοτυπικές επισκέψεις να θεωρούνται ειδήσεις και να τρέχει το "μελάνι" στο πληκτρολόγιο, ο άμοιρος ο φωτογράφος και κατ' επέκταση ο οδηγός του εκάστοτε καριερίστα διοικητή (τώρα για το τι διοικεί θα τα πούμε μια μεγάλη μέρα).
    Ο Δήμος πρέπει να προβάλει αποκλειστικά και μόνο το όραμά του για το Δήμο και φυσικά το έργο του, όπου και όταν αυτό υπάρχει.
    Τέρμα μ΄ αυτές τις μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/13 19:13

      Καμιά φορά μιλάς και σωστά Κουτσογιάννη.

      Διαγραφή
    2. Δημήτριος Κουτσογιάννης3/4/13 06:41

      Σπάνια μεν, αλλά συμβαίνει κι αυτό!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/13 19:43

    Απο δήμαρχος ποδηλατας
    Βιαζεται ο δήμαρχος να τελειώσουν οι ποδηλατοδρομοι, κι΄αν περισσεψουν χρήματα, θα κάνει και τηνλεωφόρο Ηρώων, έτσι λέει στο περιβάλλον τπο. Ο λόγος της βιασύνης είναι απλός, ξέρει οτι δεν θα επανεκλεγεί, και θα αλλάξει επάγγελμα. Στο μελλον θα δουλευει ως Ποδηλατας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/4/13 21:52

    Αν ψηφίζατε μόνο οι τρεις πικραμένοι σχολιαστές που ασχολείστε μονίμως με το δήμαρχο, σίγουρα δε θα ξανάβγενε. Δυστυχώς για σας παλικάρια(;) ψηφίζουμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/13 13:02

      Κι εσύ είσαι ένας παλληκάρι (?)

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.