1.4.13

Κουκουλεκίδης, μέλος ΚΕ του ΠΑΣΟΚ: «Με τη ΝΔ συμφωνούμε ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά» (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Η συμμετοχή στην κυβέρνηση ήταν αναγκαία, με τη ΝΔ συμφωνούμε ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά», ποιος τα λέει αυτά; Το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Κουκουλεκίδης!!!

20 σχόλια:

  1. κυρα Λεμονιά1/4/13 19:15

    Επιτέλους και μια αλήθεια από κάποιο θεσμοθετημένο όργανο.
    Είχα την υποψία και ύστερα από τόσα χρόνια (τουλάχιστον την μετά Αντρέα εποχή) ότι τα δυο (πρώην μεγάλα) κόμματα δεν διαφέρουν σχεδόν σε τίποτα.
    Και δεν είχα απλά την υποψία, αλλά ένοιωθα και κατά κάποιον τρόπο ενοχή που συμμετείχα, περισσότερο, στην αναδόμηση μιας συντηρητικής κοινωνίας, παρά σε μια κοινωνία που θα βασίζεται στις βασικές αρχές της ισονομίας και ισοπολιτείας.
    Μιας κοινωνίας των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης για όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, προοδευτική σοσιαλιστική και δημοκρατική.
    Αυτό τουλάχιστον θεωρούσα ότι στήριζα με την ψήφο μου.
    Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και θα΄θελα να του παραθέσω την ταπεινή μου γνώμη πως η σύμπραξη των δυο (άλλοτε) μεγάλων κομμάτων δεν είναι μόνο αυτό που ο κος Κουκουλεκίδης αποκαλύπτει στις πρόσφατες δηλώσεις του.
    Είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ετών, που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, για το πόσο βρόμικο ελεεινό και άθλιο είναι το πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας τις τελευταίες τετραετίες και προκειμένου τα δυο (πρώην μεγάλα) κόμματα να βρεθούν εκτός εξουσίας, συμπράττουν ώστε να μπορούν ευκολότερα να συγκαλύπτουν αμαρτίες του παρελθόντος και να περισώσουν ότι τους έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/13 23:56

      Πόσο φιλοσοφημένη του κό..... είσαι εσύ καλέ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/13 09:54

    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/13 10:21

    ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΙΑΖΖΑ.ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΣ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ "ΔΕΝ"ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ"ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΤΑΤΙΕΣ ΛΕΝΕ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕ 34ΤΟΜΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ!!!!!!!Γ.ΜΑΝΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/4/13 10:28

    Αφήστε τα σάπια. Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Ωραίο το μοντάζ. Ας αφήνατε το βίντεο να παίξει ολόκληρο. Κλασική φασιστοσυριζιώτικη μέθοδος σαν του Λαζόπουλου.

    Σε αυτό που συμφωνούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν είναι ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ. Τα υπόλοιπα είναι για προπαγάνδα του πιάτσα. Πουστίτσες για να αυνανίζονται οι παλαβοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/4/13 10:31

    Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, είναι κυρίως πολιτική και πολιτισμική. Πολιτική, γιατί απέτυχαν οι θεσμοί μας, δεν υπήρξαν δικλείδες ασφαλείας, που να εξασφαλίζουν την καλή τους λειτουργία. Πολιτισμική, γιατί η κοινωνία αποδέχθηκε -σιωπηλώς- την παραπλάνηση, τη διαφθορά και την συνδιαλλαγή, δεν προστάτευσε τους θεσμούς και ανέχθηκε την κακή τους λειτουργία. Απείχε από την πολιτική με αποτέλεσμα να καταστεί εύκολη η επικράτηση των επαγγελματιών πολιτικών και η συνταύτισή τους με κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και χρηματοπιστωτικούς παράγοντες. Το αποτέλεσμα είναι η κρίση που βιώνουμε. Και η μετακόμιση μεγάλων μαζών σε σχηματισμούς όπως ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσή Αυγή - Ψεκασμένοι. Μάζες που ψαρώνουν από προπαγανδιστικά τρικ σαν αυτό της ανάρτησης. Κλασική αναρχοφασιστοκομμουνιστική τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/4/13 11:24

    Υπάρχουν δύο λαοί στους οποίους πάει γάντι η έκφραση «χαμένες ευκαιρίες»: οι Παλαιστίνιοι και οι Σέρβοι. Και οι δύο διεκδικούν τα σκήπτρα της αυτοκαταστροφής, αφού σε κρίσιμες ιστορικές καμπές απέρριψαν συμβιβαστικές λύσεις, υιοθετώντας μαξιμαλιστικά αιτήματα που αποδείχθηκαν τυφλά και αδιέξοδα. Οδηγήθηκαν έτσι σε οδυνηρές ήττες, μπροστά στις οποίες οι συμβιβαστικές λύσεις φαντάζουν θρίαμβοι. Οι Παλαιστίνιοι θα είχαν σήμερα το δικό τους κράτος, ενώ οι Σέρβοι θα είχαν προστατέψει τους μειονοτικούς τους πληθυσμούς στην Κροατία, τη Βοσνία και το Κόσοβο αντί να τους μετατρέψουν σε πρόσφυγες. Και, εννοείται, θα είχαν αποφύγει την τραγωδία πολύνεκρων πολέμων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως και οι δύο λαοί διαθέτουν πλειάδα θαυμαστών στην Ελλάδα.

    Διατρέχοντας την ιστορική εμπειρία των δύο αυτών λαών, διαπιστώνει κανείς πως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο δεν είναι η αυτοκαταστροφή και οι χαμένες ευκαιρίες καθαυτές, αλλά η αναγωγή της επαναλαμβανόμενης ήττας και τραγωδίας σε απόδειξη ηρωισμού και αυτοθυσίας και η μετατροπή της σε συστατικό στοιχείο της εθνικής τους ταυτότητας. Το αποτέλεσμα είναι πως η καταστροφή όχι μόνο δεν τους έχει διδάξει, αλλά τους έχει οδηγήσει στη συστηματική επανάληψη των σφαλμάτων τους με τραγικές συνέπειες. Η αδυναμία τους αυτή έχει μάλιστα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους αντιπάλους τους. Εχουν γραφτεί δεκάδες αναλύσεις για το πώς οι Ισραηλινοί καταφέρνουν να ενεργοποιούν την τάση αυτή των Παλαιστινίων, οδηγώντας τους έτσι σε καταστροφικές επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/4/13 22:37

    Ρε piazza τόσο ξεφτίλα! Τόσο πολύ σε πονάει το ΠΑΣΟΚ! Αντε αγόρι μου τρεξε με την κωσταντοπουλου και τον μητροπουλο που έχουν λεφτά πλέον και ετοιμάζονται για την εξουσία! Μην φτάνουμε εκεί που γλυφαμε! Παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ COPY PASTE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ-ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ-ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.[ΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΙΚΟΣ Η ΣΥMΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΟΣ] Υ.Γ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΄Β ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεθυσμένε Κουκουλεκίδη από που βγάζεις το συμπέρασμα για το "δημοσιογραφίσκος"; Καλά θα ήταν να απαντούσες ο αδελφός σου διαιτητής πως έκανε την τεράστια περιουσία του μέσω της διαιτησίας του μπάσκετ!

      Όσο για την ενημέρωση σου για το "αείμνηστος" πατέρας σου, σ' ενημερώνω μεθυσμένε πρώην Γραμματέα της Β' Θεσσαλονίκης ότι ΖΕΙ !!! Μαλακογκάβλι του ελέους...

      Όσο για τους εδώ καλοπροαίρετους φίλους και "συντρόφους" που δίνουν τα τηλεφωνικά νούμερα και διαδίδουν για την διαχείριση του μπλόγκ, τους αφήνω ασχολίαστους!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος3/4/13 11:52

    ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ? ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΑΝΩ PIAZZA "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΗΣ" ΓΡΑΦΕΙ. ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ "Δ". ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/4/13 13:16

    Πόλεμος βλακείας εσυ πιάτσα με τον αντιπασοκισμό σου κι ο άλλος ο παγκοσμίως άγνωστος τώρα θυμήθηκε ότι ήταν κατά του μνημονίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/4/13 15:24

    Εντάξει, άντε ο Μανανάς είναι μεθύστακας και ο Κουκουλεκίδης ζαλισμένος. Προτιμητέοι από τον κάθε φασίστα συριζάκο ψευτοαριστερό της παλαβομάρας, της σύγχυσης, του λενινισμού, της διαστρέβλωσης, του ψεύδους, του μπάχαλου κτλ

    Εκεί μας κατάντησαν οι αλητοσυριζαίοι φασίστες. Να λέμε καλό λόγο για τον άθλιο Μανανά. Για το φιλοξενούμενο δε λέω γιατί δεν τον ξέρω. ΠΑΣΟΚος αδιάφορος δείχνει, ωστόσο πέντε πράματα καλά από την τοποθετησή του με κάνουν να πιστεύω ότι είναι συγκεκριμένος, ευθύς, και τουλάχιστον το μάθημά του το πιστεύει και δεν το ξέρει για τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/13 22:58

      συγνωμη αλλα εχω δυο αποριες: 1. για το οτι ο ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΗΣ πιο πανω λεει ολοφανερες μαλακίες (π.χ. κανει "αειμνηστο" εναν ζωντανο! κτλ κτλ), φταιει ο Συριζα; του βαζουν ιδεες ή του δινουν γραμμη;
      2. τί ακριβως μπορει να κανει ο Συριζα για να παψει ο ΚΟΥΚΟΛΕΚΙΗΣ να λεει μαλακίες; να χρησιμεψει και καπου αυτο το κομμα (ο,τι ειναι τελος παντων...)

      και τελος, πως γινεται κοτζαμ Γραμματεας Β' Θεσ/νικης και γραφει σε στυλ ανορθογραφου χρυσαυγουλου? παλι καλα που δεν γραφει και σε greeklish!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος3/4/13 16:01

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗ,ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/4/13 16:06

    Κουκουλεκιδης μεγαλο βενιζελικο λαμογιο της Θεσσαλονικης. Απο τους υβριστες του ΓΑΠ οταν προτεινε το δημοψηφισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/13 03:20

      Ε ποιόν θα κουβαλούσαν στην Γκιουμουρτζίνα

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος4/4/13 09:07

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/4/13 13:06

    Πιάτσα άλλαξες την απάντησή σου ή μου φαίνεται? Στην πρώτη ανέφερες για τον Μανανά.Φοβήθηκες μην σου κάνει μήνυση και την άλλαξες ? Τόση παλληκαριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα κάνει μήνυση και σε ποιον; Για πείτε και σε εμάς...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.