1.4.13

Συμπαράσταση των επαγγελματιών της Καβάλας στον Κωστή Σιμιτσή

Την συμπαράσταση των επαγγελματιών που διατηρούν επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ζήτησε ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής στην σύσκεψη που συγκάλεσε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων με θέμα την οργάνωση και τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Στη σύσκεψη παρέστησαν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, Εμπορικού Συλλόγου, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Σωματείου Καφεζυθοπωλών. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σιμιτσής προσφάτως καταδικάστηκε σε 7μηνη φυλάκιση επειδή δεν σφράγισε καφετέρια για υγειονομικές παραβάσεις.
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων δήλωσαν ότι οποτεδήποτε κληθούν από τον δήμαρχο σε δικαστική υπόθεση θα έχει την συμπαράσταση τους ενώ τονίστηκε ότι και από τη πλευράς τους θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν την νόμιμη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.