1.4.13

Παρέμβαση Χατζηοσμάν για την πληρωμή των καπνοκαλλιεργητών

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, με θέμα την εκκρεμότητα για την πληρωμή της γ δόσης του Μέτρου 144. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.
«Το Μέτρο 144 «Εκμεταλλεύσεις υπό αναδιάρθρωση λόγω μεταρρύθμισης κοινής οργάνωσης αγοράς» στοχεύει στην ενίσχυση του εισοδήματος των καπνοπαραγωγών ως αντιστάθμισμα στις περικοπές των ενισχύσεων.
Η συντριπτική πλειονότητα των καπνοπαραγωγών της Ροδόπης εντάχθηκε στο Μέτρο και επωφελήθηκε των διατάξεών του, αλλά οι εξαιρετικά αργές διαδικασίες για την εκταμίευση της γ και τελευταίας δόσης του Μέτρου δεν βοηθάνε στον προγραμματισμό των εργασιών και των υποχρεώσεων.
Βάσει των παραπάνω, ερωτάται ο Υπουργός:
  1. Για ποιο λόγο καθυστέρησε η υποβολή των αιτήσεων χορήγησης της γ δόσης των δικαιούχων καπνοπαραγωγών της Ροδόπης του Μέτρου 144;
  2. Πότε θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων;
  3. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής;».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/13 14:29

    Τι ωραία θα ήταν το σχετικό δελτίο τύπου να αρχινούσε "ο ανεξάρτητος βουλευτής Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και μπλα μπλα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/13 15:46

    Θα μπορούσε και να άρχιζε ως "ο βουλευτής της Philip Morris στην Ελλάδα"... Κάπως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.