31.3.13

Ξάνθη και Ατρόμητος έμειναν δικαιωματικά στο … μηδέν!

Χρειάστηκε να περάσουν 57 λεπτά για να δούμε μια αξιόλογη ενέργεια και μια δημιουργία ευκαιρίας στον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος.
Οι δυο ομάδες έδειχναν να μην είναι δυσαρεστημένοι με το ισόπαλο αποτέλεσμα, ανέλαβαν ελάχιστες πρωτοβουλίες και ενδιαφέρθηκαν κυρίως για τη διατήρηση του μηδέν.
Το πρώτο ημίχρονο το ξεχνάμε, καθώς δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο, καμία δημιουργία, πολλά λάθη. Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, και κυρίως από το 70ο λεπτό και έπειτα όπου ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιτεθεί προκειμένου να νοιώσει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια για τη συμμετοχή στα πλέι οφ, και αυτό είχε ως συνέπεια να ανοίξουν οι χώροι.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε κοντά στο γκολ με κοντινό πλασέ του Ναπολεόνι, εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο και κεφαλιά του Φυτανίδη, αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ και στις άλλες δύο σταμάτησε πάνω στον πολύ καλό -για ακόμη μια φορά-, Λοντίγκιν.
Αντίστοιχες επιδόσεις με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης είχε και ο γκολκίπερ του Ατρόμητου, με αποκορύφωμα την επέμβαση σε δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Ντιέ.
Το παράλληλο «ξέσπασμα» των δύο ομάδων είχε διάρκεια λίγων λεπτών, δεν έφερε κάποιο γκολ και μετά το τέλος του Ξάνθη και Ατρόμητος επέστρεψαν στη συντηρητική συνταγή προκειμένου να μη χάσουν τον έναν βαθμό.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παΐτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Πλατέλλας 60'), Σολτάνι (Ράνος 86'), Μάνταλος (Ντάνι 68').
Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Ινγκλέσιας, Ουντότζι (Δημούτσος 65'), Μπρίτο, Σουμπίνιο (Καραγκούνης 83'), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.