6.3.13

Ένα άτομο σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμούς στο Δοξάτο Δράμας

Άγριες καταστάσεις στην φιλήσυχη κωμόπολη του Δοξάτου Δράμας, εκτυλίχθηκαν το βραδύ της Τρίτης 5 Μαρτίου. Όλα ξεκίνησαν όταν σε κεντρικό καφενείο της πόλης, έκανε την εμφάνιση του 55χρονος ο οποίος αναζήτησε και βρήκε έναν 50χρονο με το οποίο είχε προσωπικές διαφορές.
Αμέσως, πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο καφενείο, ενώ οι δυο τους, συνέχισαν την συμπλοκή  κι έξω από το καφενείο όπου εκεί ο 50χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 55χρονο τραυματίζοντας τον σοβαρά στο στερνό.
Μετά το συμβάν o 50χρονος εξαφανίστηκε αφήνοντας αιμόφυρτο τον 55χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο του νοσοκομείου Δράμας. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες για την υγεία του, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.