24.2.13

To 85% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ … επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ!

Τους είπαν «λαμόγια», «τυχάρπαστους», «τυχοδιώκτες», «μπαχαλάκηδες», συριζοχρυσαυγίτες», «βλέπουν εξουσία και φεύγουν» και πόσα ακόμα! Ο λόγος για τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που προτίμησαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Και τώρα, στα πολύ δύσκολα, ο Βαγγέλης Βενιζέλος κάνει άνοιγμα και τους ζητάει πίσω!
Μετά την χυλόπιτα που έφαγε από την Κεντρική Επιτροπή, αλλά και την κομματική βάση της ΔΗΜΑΡ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει άνοιγμα στην κοινωνική και εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Λίγες μέρες πριν το 9ο Τακτικό Συνέδριο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχωρεί σε σαφές άνοιγμα στην «κοινωνική και εκλογική βάση» του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι έδωσε μια συγκυριακή ψήφο στις περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και του Ιουνίου.
«Η κριτική μας για τον ΣΥΡΙΖΑ αφορά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφορά μια κοινωνική βάση η οποία ψάχνει τον προσανατολισμό της μετά το σοκ που υπέστη λόγω κρίσης η ελληνική κοινωνία». Όλοι εμείς που υβριζόμαστε συστηματικά από το ΠΑΣΟΚ, ο απλός κόσμος, οι συνδικαλιστές, η νεολαία, οι αγρότες … όλοι αυτοί είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Απλώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος, μετά την ΔΗΜΑΡ, θα «φάει πόρτα» κι από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το σαββατοκύριακο που έρχεται του ετοιμάζουν εκπλήξεις και οι σύντροφοι του μέσα στο ΠΑΣΟΚ! Ετοιμάσου Βαγγέλη…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/13 17:32

    Σιγά ρε "απλέ κόσμε", "απλέ συνδικαλιστή" και "απλή νεολαία" και "απλέ αγρότη"

    Ψήφο έχεις και την εμπορεύεσαι. Και ο Βαγγέλης αυτό σου λέει. Αν είσαι σοβαρός και κατάλαβες τι εστί ΣΥΡΙΖΑ έλα ξανά στο ΠΑΣΟΚ να πορευθούμε με σοβαρότητα πια σε νέες συνθήκες. Από "απλό εμπόριο επιδοματικού αριστερού καθισιού και απλών αγώνων για το έθιμο" πήξαμε τόσα χρόνια "απλέ σχολιαστή" στο "απλό μπλογκ".

    Ο Βενιζέλος καλά τα λέει. Όποιος κι αν ήταν ακριβώς τα ίδια θα έλεγε. ΑΛλού χάνει ο Βαγγέλης.

    Η πραγματικότητα ξεπερνά τους τακτικισμούς και τις ψευδαισθήσεις των παραδοσιακών ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ που μαγεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ και μετακόμισαν. Στο ΠΑΣΟΚ θα ξαναγυρίσουν για λίγα και καλά. Όχι για μεγάλα ασυνάρτητα και ουτοπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/13 09:07

      Μπράβο 17:32

      Από τις καλύτερες τοποθετήσεις τελευταία.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/13 13:05

    μπραβο και από μένα ρε 17:32
    Απίστευτη ανάλυση!!!!

    Θέλω και εγώ από αυτό που πίνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/13 13:36

    17.32 ΣΩΣΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.