24.2.13

Την «έπεσε» στον μπούμπουκο ο Σταύρος Σταυράκογλου

Μπορεί οι βουλευτές της ΝΔ στον Έβρο, να τάσσονται υπέρ της επένδυσης των Χρυσωρυχείων στο Πέραμα, αλλά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου, δεν έχει την ίδια γνώμη!
Στέλνοντας tweet προς τον βουλευτής της Β’ εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη, κατά κόσμον Μπουμπούκο, ο οποίος τοποθετήθηκε για το θέμα των Χρυσωρυχείων στην Θράκη, του έγραψε: «@AdonisGeorgiadi καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα ασχοληθείτε με θέμα από άλλη εκλογική περιφέρεια να είστε καλύτερα διαβασμένος!».

Να σημειωθεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπεραμύνθηκε της απόφασης του Πρωθυπουργού για αδειοδότηση της επένδυσης, αλλά η αιτιολογία του … απείχε πολύ από την πραγματικότητα! Μπουμπούκος είναι αυτός, κάνει και λάθη.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/13 19:03

    Ο Σταυρακογλου ειναι τσιρακι του Λαμπακη. Απο αυτον ζει την οικογενεια του. Δυστυχως ξεχασε οτι δεν χωρανε ΟΛΑ στην ιδια μασχαλη. Ξεχασε οτι ο Χρυσος δεν ειναι θεμα εκλογικης περιφερειας.
    Τα μαντατα εφτασαν κατω απο τον μπουμπουκο. Θα εχουμε εξελιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/13 22:52

      ALLH MIA XAMENH EPENDYSH APO TO "MEGALO" KANALI TOY EBROY!!! POTE DEN THA MATHOYN NA "AGORAZOYN" STHN FIMI KAI NA POYLANE STIN EIDISI!!!! XAXA!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/13 19:04

    ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/13 19:12

    Τους κουτοπονηρους τους ξερναει αργα η γρηγορα το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/13 20:22

    ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/13 12:46

    ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/2/13 01:08

    Ξεχαρμανιάσατε πάλι με Σταυράκογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.