24.2.13

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Είμαστε παρών στον αγώνα κατά των Χρυσωρυχείων μέχρι την τελική νίκη»

H «πρεμούρα» του μνημονιακού πρωθυπουργού, προωθητή των εταιρειών χρυσού, τον ώθησε να ανακοινώσει ότι σε δέκα ημέρες θα ξεκινήσει και στο Πέραμα του Έβρου η καταστροφή που γίνεται στην Χαλκιδική. Κυνικός πέρα για πέρα αγνοεί πλήρως την τοπική κοινωνία και τις απόψεις της είναι πλέον και με ονοματεπώνυμο ο απόλυτα υπεύθυνος για την καταστροφή της Θρακικής γης.
Καλείται εν τοις πράγμασι πλέον τόσο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης όσο και ο Αχμέτ Χατζηοσμάν επί της ουσίας να απαντήσουν:
Ο μεν πρώτος αν θα στηρίξει τον αγώνα της τοπικής κοινωνίας παραιτούμενος από την θέση του Υπουργού Εσωτερικών και ο δε δεύτερος αν θα παραμείνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιας και το κόμμα του συμφωνεί με τον Αντώνη Σαμαρά.
Οι μάσκες έπεσαν. Είναι πια ευθύνη των πολιτών τόσο στην Ροδόπη όσο και στον Έβρο να αποτρέψουν την καταστροφή του τόπου. Ο αγώνας του μεγάλου κινήματος κατά του χρυσού μπαίνει τώρα στην πιο κρίσιμη φάση. Η μάχη απέναντι στην εταιρεία και στους πολιτικούς προστάτες της θα είναι σκληρή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα είναι παρών στον μεγάλο αυτό αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
Καλούνται όλοι οι πολίτες όσο και οι φορείς  σε πλήρη συντονισμό ώστε το κίνημα κατά του χρυσού να μπορέσει να διώξει τον εφιάλτη. Τώρα είναι πια η ώρα. Και οι απουσίες θα καταμετρηθούν. Προειδοποιούμε την μνημονιακή συγκυβέρνηση ότι οποιαδήποτε απόπειρα τρομοκράτησης ανάλογη με αυτήν της Χαλκιδικής θα πέσει στο κενό.
Ο ένοχος έχει πια και όνομα και διεύθυνση: Αντώνης Σαμαράς, Μέγαρο Μαξίμου Αθήνα.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/13 17:08

    Κατά τα άλλα ο Παπανδρέου τους μάρανε και του επιτέθηκαν στο Αρκάντια και τον αποδόμησαν με συνεχές και χυδαίο τρολάρισμα επί τριετία...

    Που ο δόλιος ρητά υπερασπίστηκε και εξασφάλισε τον τελικό λόγο της τοπικής κοινωνίας

    Ντροπή στο Σαμαρά

    Ντροπή και στο ΣΥΡΙΖΑ των ψευτοαγώνων και της ψευτοαγωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/13 19:10

    Πολυ εξυπνα παιδια ειστε εσεις στο ΣΥΡΙΖΑ! Τι ειναι ο Στυλιανιδης βρε νεατερνταλιοι προοδευτικοι; Μυλωνας για να ειναι αλευρωμενος απο Καραγκιοζηδες. Τον Χατζηοσμαν τον περνατε για χαζο;
    Ο Σαμαρας γραφει χρυσες σελιδες στην Ελληνικη ιστορια και εσεις τραβατε τις κοτσιδες σας. Κολυμπατε στον ωκεανο των απωθημενων σας! Ανυπαρκτοι.

    Ενας που τα παιρνει απο παντου. Ακομα και απο τον Χρυσο. Θελετε μεριδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/13 09:10

      Ντροπή και στο Σαμαρά
      Ντροπή και στο ΣΥΡΙΖΑ

      Καλά τα λέει ο 17:08. Άτυχη Ελλάδα, άτυχη Θράκη ανάμεσα σε ποιους σου έλαχε να βολοδέρνεις και να κοιτάς απορημένα...

      Την ουσία μπορεί κανείς να την αναδείξει;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/13 22:01

    Αγώνας !!!! κατά των Χρυσωρυχείων, με την δικαιολογία ότι καταστρέφουν το περιβάλλον.

    Από ότι έχω καταλάβει αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που αντιδρούν ειδικά οι ανήκοντες κομματικά στο ΣΥΡΙΖΑ.

    Μα υπάρχουν θεσμικά όργανα της Πολιτείας που μπορούν να προσφύγουν οι αντιδρώντες και να δικαιωθούν ,με την άμεση παύση των εργασιών των χρυσωρυχείων !

    Λόγω επαγγέλματος και επειδή μου αρέσουν οι ολιγοήμερες εκδρομές στο εσωτερικό της Χώρας μας, διαπιστώνω ότι έχουν γίνει ανεπανόρθωτες καταστροφές στο περιβάλλον από ανθρώπινες παρεμβάσεις { αποψίλωση δασών για ανέγερση οικοδομών , καύση δασών , μπαζώματα ποταμών ,καταστροφή αιγιαλών , αμμοληψίες , παράνομες χωματερές , καταπάτηση δασικών και λοιπών δημοσίων εκτάσεων για ανέγερση ξενοδοχείων , σαλέ , ενοικιαζόμενων δωματίων και λοιπών μικροεπιχειρήσεων κ.λ.π.}.Καταστροφές για τις οποίες κανείς δεν ομιλεί και ούτε αντιδρά !!!!!!!

    Η καταστροφή του περιβάλλοντος δεν έχει πολιτικό χρώμα [κόκκινο ,μπλε , μαύρο , πράσινο ή ροζ ] . Γιαυτό πρέπει να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια των πολιτικών μας .

    Η Ελλάδα έχει ανάγκη επενδύσεων και φυσικά συνδεόμενη με την προστασία του περιβάλλοντος .

    Πολιτικά σκεπτόμενος και ουχί κομματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/13 00:57

      Πολυ σωστες οι διαπιστωσεις σου, αλλα τελικα δεν μας ειπες... εισαι υπερ ή κατα των (συγκεκριμενων) χρυσωρυχειων?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/13 09:58

      Όταν μάθεις τι είναι η ακαριαία στήξη με τη χρήση αρσενικού, τότε μόνο θα είσαι υπερ ή κατά των χρυσωρυχείων!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.