24.2.13

Ο Γιώργος Πεταλωτής στο Lobby της Δεκάρας…

Μία συνάντηση από τα παλιά στο στούντιο του Ράδιο Παρατηρητής! Οι Νίκος Βαβατσικλής και Θωμάς Σταμούλης θα συζητήσουν και θα σχολιάσουν με τον πρώην υπουργό Γιώργο Πεταλωτή τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την τοπική επικαιρότητα.
Συντονιστείτε, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, 6-8 το βράδυ … Lobby της Δεκάρας! Ακούστε μας στα ερτζιανά στους 94 FM για όλη την Θράκη και μέσω διαδικτύου στο http://www.radioparatiritis.gr/ και στο http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sid=1845

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/13 17:40

    Η ποιότητα των απαντήσεων θα είναι συνάρτηση της ποιότητας των ερωτήσεων. Αρχικών και follow-up.

    Οπότε για να γίνουμε σοφότεροι ρωτήστε καίρια πράγματα. Εγώ θα ξεκινούσα με το "γιατί μνημόνιο και δεν μοιράσατε παράδες στον κοσμάκη να έχει να καταναλώσει;" "Γιατί δεν τα πήρατε από τους πλούσιους;" "Τι εννοούσε ο ΠΑπανδρέου με το λεφτά υπάρχουν;" "Γιατί δεν μας έσωσαν οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και ο Τσάβες;" "Καλύτερα Αργεντινή κ. ΠΕταλωτή. Από το μνημόνιο, καλύτερα Αργεντινή" "Πόσο πλούσιος είστε και γιατί; δεν ντρέπεστε που δεν πεινάτε;" "Κατοχή έχουμε και είστε προδότες - τι έχετε να πείτε όταν σας πιάσουν στο μέλλον για εσχάτη προδοσία και σας κρεμάσουν;" "Μα τόσο εύκολο είναι να βγει βουλευτής στην Ροδόπη της άπλετης δημοκρατίας και της ελευθερίας της ψήφου, εσείς γιατί αποτύχατε;" "Γιατί δεν παρήχθη έργο στη Ροδόπη στους 2 αιώνες εεεε γκμχχ στα 2 χρόνια ήθελα να πω που ήσασταν στα πράγματα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/13 22:10

      ela upagoreuse kai tis apantiseis tora gia na telionoume

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/2/13 09:01

      Εντάξει, κάποιος σίγουρα θα απαντήσει. Εσύ δεν μας είπες τα 2 πολύ κρίσιμα:

      1. οι ερωτήσεις σου άρεσαν;
      2. συμφωνείς ότι είναι όμορφες ερωτήσεις;

      Τώρα το ποιος και πώς θα απαντήσει ΑΝ τοποθετηθούν τέτοιες ερωτήσεις το συζητάμε αμέσως μετά

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/13 19:24

    Στις εκλογες για τους συνεδρους του ΠΑΣΟΚ κανεις υποψηφιος μουσουλμανος στην Κομοτηνη Σαππες Ιασμο .
    Και κανεις μουσουλμανος εκει δεν πηγε να ψηφισει.
    Αποφαση της συμβουλευτικης για επιδειξη δυναμης σε περιφερειαρχη δημαρχο και πασοκ οτι αμα δεν τους κανει τα χατηρια οπως για τους ιεροδιδασκαλους τοτε θα τους δειξουν!!!!
    Αντε να δουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/13 22:23

      Αν είναι έτσι είναι εκβιασμός

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/2/13 09:03

      Μπα, σώπα καλέ 22:23, εκβιασμός; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... Στην ειρηνική και δημοκρατική Ροδόπη;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/13 20:20

    μπορουμε να γραψουμε καμια ερωτηση και να την μεταφερετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/13 08:42

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ. Μπράβο Γιώργο.εσύ τουλάχιστον ήσουν και είσαι σταθερός στις απόψεις σου.τα άλλα τα ανθρωπάκια που είναι τώρα? θα εμφανιστούν ποτέ? έχουν περάσει τόσες μέρες και κανένας δήμαρχος, αντιπεριφερειάρχης, περιφερειάρχης, υπουργός δεν φάνηκε.τώρα να τους δούμε, περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.