25.2.13

Δραστήριος αλλά χωρίς ουσία ο Πανθρακικός στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανθρακικός ήταν πιο δραστήριος στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά δεν είχε την ουσία, κάτι που είχε η ομάδα της Νέας Σμύρνης και με δύο γκολ των Σάμαρ και Καμπάνταη πήρε τη πολύτιμη νίκη με 2-0.
Ότι άξιζε στο πρώτο ημίχρονο ήταν από 30ο λεπτό και μετά. Ο Πανθρακικός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν εύστοχος σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε κοντά στο γκολ και το πέτυχε με τον Σάμαρη και τον Καμπάνταη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν ακόμη πιο δραστήριος έφτασε σε δυο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, ωστόσο του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη ο Πανιώνιος διαφύλαξε τα νώτα του και πήρε εύκολα τη νίκη. 

Δερμιτζάκης: «Χρειαζόμαστε 34 βαθμούς»
Τη συγκομιδή που πρέπει να έχει η ομάδα του για να πετύχει το στόχο της παραμονής οριοθέτησε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο ο τεχνικός του Πανθρακικού.
«Γενικά ήταν ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα. Θεωρώ πως σήμερα κέρδισε η ομάδα που πέτυχε τα γκολ. Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, αλλά δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος ο Πανιώνιος είχε περισσότερη διάθεση και εμείς ανεβάσαμε την απόδοση μας μετά το δεύτερο γκολ. Ανεβάσαμε την απόδοση μας στη συνέχεια, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ.
Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την μεγάλη του νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στον στόχο του. Είμαι αισιόδοξος πως και εμείς θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε. Σίγουρα ο συντελεστής της παραμονής έχει ανέβει. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω πως περίπου στους 34 βαθμούς θα χρειάζεται η ομάδα για να είναι ασφαλείς», είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Παντίδος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ανδράλας (64' Κουλουχέρης), Σάμαρης, Κολοβός (77' Ντούνης), Γουνδουλάκης (69' Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης.
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Λαδάκης (69' λ.τρ. Καστσελάν), Μουνάφο, Τζάνης (60' Μίνγκας), Βαϊρουά (78' Κοντογουλίδης), Λουσέρο, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.