3.2.13

Νέος εργολάβος για τον δρόμο Κομοτηνής – Καρυδιάς

Νέος εργολάβος και χρόνος ολοκλήρωσης τους 8 μήνες, ορίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής με στόχο την υλοποίηση του έργου: «Οδική σύνδεση Κομοτηνής – Καρυδιάς» μετά από καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους, που οδήγησε στα όρια τους, τους κατοίκους της περιοχής.
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε γνωστό ότι στις 31-12-2012 έληγε η παράταση προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου που είχε δοθεί στην ανάδοχο «Άλφα Διεθνής Κατασκευαστική».
Νωρίτερα στις 16 Νοεμβρίου 2012 υπήρξε απόφαση της Διευθύνουσας Υπηρεσίας περί έκπτωσης της παραπάνω εταιρείας λόγω μη συμμόρφωσης σε ειδική πρόσκληση για εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών σε συγκεκριμένο χρόνο. Στις 3 Δεκεμβρίου έγινε ένσταση από την ανάδοχο κατά της απόφασης έκπτωσής της.
Στις 28-12-2012, τρεις μέρες πριν λήξει η προθεσμία παράτασης, κατατέθηκε αίτηση υποκατάστασης του αναδόχου από την ίδια την ανάδοχο «Άλφα Διεθνής Κατασκευαστική» με υπόδειξη να αναλάβει το έργο η εταιρεία Γραμματικόπουλος ΑΤΕ με έδρα την Αλεξανδρούπολη, πράγμα το οποίο και απεδέχθη κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο μετά από συνεδρίαση τεσσάρων περίπου ωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.