3.2.13

Κατασχέθηκαν 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη σε χωριό της Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς, ένας 53χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διακινεί ακατέργαστη κάνναβη σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης, την οποία είχε αποθηκευμένη σε αγροτική περιοχή της.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην περιοχή, όπου αποθήκευε ο δράστης τα ναρκωτικά, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε θάμνους και κατασχέθηκαν:
Δύο πλαστικές σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.210 γραμμαρίων, τρία μεταλλικά δοχεία που περιείχαν 53 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 715 γραμμαρίων, ένα πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 4 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Σε έρευνα που ακολούθησε, στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 7 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και κενές νάιλον συσκευασίες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.