17.2.13

6 χρόνια Piazza del Popolo … 6 χρόνια δημιουργικής τρέλας!

Ήταν Φεβρουάριος του 2007 όταν το «πείραμα» της Piazza del Popolo … πήρε μπρος! Ξεκινώντας το 7ο έτος αυτής της προσπάθειας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, που αγκάλιασαν τη δημιουργική μου τρέλα σε αυτό το ταξίδι και συνεχίζουν σ’ αυτό.
Η Piazza del Popolo όλα αυτά τα χρόνια κατοχύρωσε την πολυφωνία και την ελεύθερη έκφραση των απόψεων, ενδιαφέρθηκε για όλους τους πολιτικούς χώρους, απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες και είχε ανοιχτές τις κεραίες της στα νέα ρεύματα που διαπερνούν την κοινωνία. Παρόλα αυτά, μετά από 6 χρόνια διαρκή διαλόγου στο διαδίκτυο, καλούμαστε να καλύψουμε ακόμα, ένα ευρύτατο φάσμα της κοινωνίας, που ζητά τη συμβολή στη διαμόρφωση νέων ιδεών, απόψεων και ρευμάτων τόσο στο πολιτικό όσο και στο κοινωνικό σκηνικό.
Το ιστολόγιο μας, θα συνεχίσει την πορεία του στον χώρο της ιντερνετικής ενημέρωσης με συνέπεια και επιμονή. Και θα προσπαθεί καθημερινά, με σκληρή δουλειά, να βελτιώνεται, να δυναμώνει, να πρωτοπορεί!
Η στήριξη, η συμμετοχή, η βοήθειά, η ανταπόκριση σας, μάς δίνει δύναμη, ελπίδα και βεβαιότητα, να κάνουμε την Piazza del Popolo κάθε μέρα καλύτερη! Σας ευχαριστούμε…

5 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Πιάτσα :-* :-* :-* :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/13 21:39

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/13 07:39

    Να κάνετε τα χρόνια σας 666 και μετα να καήτε στην κόλαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/13 10:34

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/13 15:38

    sta tsakidia alhtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.