17.2.13

Μάχη Αναστασιάδη-Μαλά στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο

Νίκη στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο εξασφάλισε ο κεντροδεξιός Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα. Αντίπαλός του στον δεύτερο εκλογικό γύρο στις 24 Φεβρουαρίου θα είναι ο αριστερός Σταύρος Μαλάς, ο οποίος συγκέντρωσε το 26,91% των ψήφων, ενώ αποκλείστηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιώργος Λιλλήκας, αφού κατέλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό 24,93%.
Για μία ακόμη φορά διαψεύστηκαν τα exit poll, που έδιναν ισχυρό προβάδισμα στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη και εκλογή του από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό 51,1%, έναντι 27,3% για τον Σταύρο Μαλά. Σύμφωνα με το exit poll του κρατικού Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (CyBC), ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιώργος Λιλλήκας θα συγκέντρωνε ποσοστό 18%. 
Ευχές της Piazza για ανατροπή και ΝΙΚΗ στον β’ γύρο των εκλογών στον Σταύρο Μαλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.