3.2.13

Η Ελληνική Αστυνομία τον 21ο αιώνα … βία, deal και photoshop!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης, ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς συλληφθέντων. Κύριοι της αστυνομίας, προστάτες του Δένδια … η Δημοκρατία πάντα συγχωρεί! Η κακοποίηση και ο βασανισμός ανθρώπων ανήκει σε άλλες εποχές!!!
Επίσημα, υπάρχουν καταγγελίες για κακοποίηση, τις οποίες κάνουν συνήγοροι και συγγενείς των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη διπλή ληστεία της Παρασκευής στο Βελβεντό Κοζάνης. «Τα παιδιά δεν είναι απλά κακοποιημένα αλλά έχουν υποστεί βαριά βασανιστήρια, με εμφανείς βαριές σωματικές βλάβες», καταγγέλουν δικηγόροι και γονείς.
Ενδιαφέρον έχει να δούμε τις φωτογραφίες των συλληφθέντων, με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπο και των τεσσάρων. Αλγεινές εντυπώσεις, με διεθνή αντίκτυπο, έχει προκαλέσει το χοντροκομμένο φωτομοντάζ που έχει γίνει σ’ αυτές.
Μεγάλο κομμάτι της εικόνας έχει σβηστεί στον λαιμό του ενός συλληφθέντα (θα μπορούσε να απεικονίζει κάποιο τραύμα ή κάτι άλλο) αλλά και κάτω από το χτυπημένο και πρησμένο μάτι ενός δεύτερου. Ένας τρίτος είναι φωτογραφημένος μορφάζοντας με τραβηγμένο το κεφάλι του και φαίνεται να έχει σβηστεί το χέρι που τον τραβάει!!!
Όλα αυτά βέβαια διαψεύδονται με ανακοίνωση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ίσως να έχουν δίκιο στο Υπουργείο … μπορεί να βιαιοπράγησε εναντίον των συλληφθέντων, κάποια ζαρντινιέρα!!!

27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/2/13 23:26

    Μπράβο στους Μαλακες των 800 Ευρώ που συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους .....επάνω σε Έλληνες ...ενω αλωνίζουν του κόσμου οι αλλοδαποί κακοποιοί στα σπίτια του κοσμακι ..ΑΕΙ στο διάολο...
    Τους συληφθεντες ο Έλληνας ποτε δεν τους κακομεταχειριστικε ...ανόητοι μια ζωή μπαράκι θα μείνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 10:57

      Πολύ αναρχίκλα μας βγαίνεις πιάτσα

      Πού#$^36ες με βούρτσες μπερδεύεις κι εσύ κι ο 23:26

      1. Κοινά ξεσαλωμένα τρομοκρατάκια με καλάσνικοφ είναι τα παλικάρια. Και λίγα τους έκαναν. Ούτε τυχαία έριχναν σφαλιάρες οι αστυνομικοί ούτε τιποτα.

      2. Η βολεμένη ελέω μπαμπά φιλοαναρχίκλα σας σας κάνει να πετάτε μαλακιούλες για ... 800 €. Ας το συζητήσουμε, στα πόσα λοιπόν ευρώ δίνετε άδεια στην ΕΛΑΣ να μας σαπίζει στο ξύλο αδιακρίτως; Στα 1000 το μήνα; ΣΤα 2000; Στα 3500; Παραπάνω; Πόσα; Το θέμα είναι ο μισθός των αστυνομικών (πράγμα απολύτως σχετικό) ή αν κάνουν και πώς τη δουλειά τους (πράγμα απολύτως ... απόλυτο).

      3. Κάνει στάση εργασίας η ΕΛΑΣ για τη μικροεγκλημτικότητα των αλλοδαπών; Είναι επιλεκτική εναντίον ελλήνων; Αυτό εννοεί η προπαγάνδα του παλαβού αριστερισμού σας; Η Τζατζανά η αγωνίστρια (στα εύκολα εναντίον της ... εξουσίας) πού είναι να σας βάλει στη θέση σας; Τι ασυναρτησίες λέτε;

      Την αστυνομική δουλειά προσωπικά τη σιχαίνομαι. Μακάρι να μην υπήρχε ανάγκη για βία και αστυνομία. Ωστόσο με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία να μαντρώσει και στην κυριολεξία να γλιτώσει εγκαίρως τα ξεσαλωμένα παιδαρέλια που πήραν τα καλάσνικοφ για να σώσουν τη χώρα όπως τους πιπιλίζουν το μυαλό οι ΧρυσαυγιτοΚαμμένοι Τσιπροκλεζοθεοδωράκηδες και παλιότερα Σαμαράδες, χοντρικά ισχύουν τα εξής:

      -όπου προλαβαίνει συλλαμβάνει και αλλοδαπούς η ΕΛΑΣ
      -καμιά φορά τους δέρνει κιόλας αλλά σιγα τη ... φάλαγγα και τον εικονικό πνιγμό. Σιγά. Πολλά λέτε. ΚΑμιά ψιλή πέφτει για παιδαγωγικούς λόγους φαντάζομαι και μην το κάνουμε θέμα.
      -Τα συγκεκριμένα κωλοπαιδαράκια πιθανότατα τα μεταχειρίστηκε εξαιρετικά ήπια δεδομένης της ανάγκης άμεσης αντιμετώπισης του φαινομένου που ξεφύτρωσε μέρα μεσημέρι. Έπρεπε να ξεριζωθεί το κακό. Η κοινωνία μας αντέχει 3 μαυρισμένα μάτια για το σκοπό αυτό.

      Και μην πει κανείς "και άμα γενικευτεί η αστυνομική αυθαιρεσία"; Ε τότε εδώ είμαστε, και να την τσακίσουμε αφού όμως ορίσουμε σωστά την έννοια "αστυνομική αυθαιρεσία"

      Δε θυμάμαι κανέναν αριστερούλη να μίλησε για διαδηλωτική αυθαιρεσία στο αρκάντια το 2011 με το πετροβολητό και τη χυδαιότητα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ εναντίον του ΠΑπανδρέου. Ούτε για διαδηλωτική εμπάθεια και καταστροφική μανία στη μαρφίν. Να μην επεκταθώ με πολλά άλλα παραδείγματα της χαζομάρας της αλλοπαρμένης αριστεράς

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/13 19:19

      "Η κοινωνία μας αντέχει 3 μαυρισμένα μάτια για το σκοπό αυτό."

      και συ πού το ξερεις μωρη χουντάρα? ποιός σε το ειπε? την κοινωνια την ρωτησες ή "αποφασισες και διεταξες"? ε?

      λοιππον ακου μπατσολάγνε, τα πραγματα ειναι πολυ πολυ απλα:

      αμα γουσταρεις βασανιστηρια, καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων και θανατικες ποινες (οπως ζητησε τις προαλλες ο εγκληματιας-τσεκουροφορος Βοριδης) παρε τους ομοιους σου και τραβατε στη Τουρκια, στη Συρια ή στη Νιγηρια

      Εδω ειναι Ευρωπη και στην Ευρωπη "καμιά ψιλή" και τετοια εχει! Βασανιστηρια και πολιτισμος δεν πανε μαζι, οσο κι αν το θελεις! Τελος!

      βαλ'το καλά στην κεφάλα σου την ξυρισμενη: ο καιρος του δεξιου χωροφυλακα τελειωσε και δεν προκειται να ξαναρθει

      ΥΓ. οι 23 Χρυσαυγιτες ληστες απο την Καβαλα, εφαγαν επισης ψιλες και εχουν τα ιδια σημαδια στα προσωπα τους ε? - αλλα ξεχασα η Χρυση Αυγη ειναι στην κυβερνηση, οποτε τα μελη της εχουν ειδικη μεταχειριση (κελι με Nova, φαγητο απ εξω, 14235 ελαφρυντικα κτλ κτλ)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/2/13 08:40

      Ψιτ καλέ 19:19

      Συνεχίζεις να μπερδεύεις πού#$^36ες με βούρτσες

      ΆΣε τον ανθρωπινοδικαιωματα οίστρο σου κατά μέρους

      Δε συνέβη κάτι τρομερό - σιγά τα αβγά

      ΣΥΡΙΖιώτικη ψευτοεπαναστατική προπαγάνδα (light Ερυθρες Ταξιαρχίες στάιλ) κάνεις για να ψαρώσεις κανένα 15χρονο έφηβο

      Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία

      Συστηματικά βασανιστήρια είναι ατιμία, παρανομία κτλ και κολάζονται

      Τυχαίες ψιλές στα κωλόπαιδα με τα καλάσνικοφ που εκ του ασφαλούς ζουν το επαναστατικό τους όνειρο και βολεύουν τον αμήχανο ΣΥΡΙΖΑ, απλα σας βοηθούν να έχετε καύσιμο ύπαρξης (γιατί ο αντιμνημονιασμός πεθανε, γυρνάτε στα παλιά σας περιθωριακά λημέρια)

      Πες ευθέως, προκληθήκατε τα ΣΥΡΙΖΑκια και τα Αλαβανάκια και δεν απαντήσατε:
      Θεωρείτε ότι οι ελληναραδες έχουν καλύτερη μεταχείριση από τους "αναρχικούς"; Τεκμηριώστε το και όλοι μαζί να επιτεθούμε στην ΕΛΑΣ να το αλλάξουμε. Και να το αλλάξουμε δε σημαίνει να τη χαρίζουμε ΚΑΙ στις αναρχίκλες της φακής. Σημαίνει ΝΑ ΜΗ τη χαρίζουμε σε κανέναν.

      Και μπατσολαγνεία και μπατσογκαβλίαση είναι άλλο πράγμα και άλλο η κοινή λογική. Γκέγκε εξυπνάκια;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/2/13 08:44

      Ναι ρε 19:19 καλά τα λέει ο 10:57

      Πώς τον κατηγορείς για χουντάρα; Τον ξέρεις; Εσένα ποιος σε διόρισε να κάνεις τον συνήγορο του πολίτη; Ποιος σε έκανε αξιολογητή αστυνομικής βίας και ντεντέκτιβ ανακάλυψης βασανιστηρίων; Μήπως να ψηφίσουμε κιόλας οι πολίτες για το αν "η κενωνία είναι άδικη"; Επειδή έτσι όποτε της γουστάρει θέλει η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ;

      Άι χάσου ... (Π)αναγουλάκι

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/2/13 22:41

      "Θεωρείτε ότι οι ελληναραδες έχουν καλύτερη μεταχείριση από τους "αναρχικούς"; Τεκμηριώστε το"

      μπορεις να βρεις σε παρακαλω τη φωτογραφια του χρυσαυγιτη που τις προαλλες με τον κολλητο του σφαξανε εναν μεροκαματιαρη στα Πετραλωνα? μπορεις να με πεις εστω το ονομα του?

      μπορεις να με πεις εστω ενα (οχι πολλα, ενα) ονομα απο τους 23 χρυσαυγιτες ληστες που πιασανε στην Καβαλα το καλοκαιρι?

      πώς και δεν μπορεσε κοτζαμ ΕΛΑΣ να συλλαβει εναν Κλασιδιαρη μετα τα ρεζιλικια στον ΑΝΤ1? τοσο δυσκολο ηταν για τους Σαϊνηδες?

      γιατι δεν συνεληφθησαν τα καλόπαιδα που εσπαγαν παγκους μικροπωλητων στα πανηγυρια? αν το κανεις εσυ, θα εχεις την ιδια αντιμετωπιση νομιζεις?

      γιατι ενας αναπτηρας ειναι αποδειξη για τρομοκρατικη δραση, ενω χρυσαυγιτης με 60 βομβες (κανονικες) στο σπιτι του στη Σπαρτη αφηνεται ελευθερος?

      αντε ξεκινα τωρα την επιθεση σου στην ΕΛΑΣ κι εμεις μαζι σου, για να το αλλαξουμε (ναι, με τους δικους σου ορους και να μη τη χαρισουμε σε κανεναν μαλακα) κι ασε τα συριζακια και τα αλαβανακια

      ΥΓ. (Π)αναγουλακι καληνυχτα! δεν χρειζεται ντεντεκτιβ ανακαλυψης βασανιστηριων - γι αυτα πλεον μιλαει ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ. Τωρα αν εσυ διαβαζεις "Πρωτο Θεμα του Κομιστη" και "Δημοκρατια του Φαηλου" τί να σε κανω? Φιλουδια και περαστικα!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/2/13 23:42

      Αυτό που ρωτάς το έχει ήδη τεκμηριώσει ο κ.Μούιζνιεκς, γνωστο ΣΥΡΙΖΑκι, κολλητός του Χαρίτου και πάντα άπλυτος. Το έγραψε κι η εφημερίδα:

      http://www.tovima.gr/society/article/?aid=496162

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/13 14:55

    παρακαλω τους αστυνομικους την επομενη φορα να ειναι πιο κοσμιοι στην συμπεριφορα τους.Τι εκεναν δηλαδη ταπαιδια βγηκαν στο δρομο με τα καλασνικοφ που πιστευω ηταν ψευτικα ετσι για να σπασουν την ρουτινα της καθημερινοτητας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/13 19:22

      ε ναι ρε παιδι μου! χαθηκε κι αυτα να βγουνε με σουγιαδες τα χαραματα και να σφαξουν εναν μαυρουκο μεροκαματιαρη που παει στη δουλεια του? ετσι δεν κανει ο σωστος ο κοσμος πχ ο Χρυσαυγιτης ο σεσημασμενος για κλοπες που ομως διορισαμε στην Πυροσβεστικη, πώς τον λενε, πώς τον λενε, πώς τον λενε - μα καλα, κανεις δεν ξερει πως τον λενε? (ουτε και θα μαθει..)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/13 14:58

    Ο Στυλιανίδης για τα μπουζούκια επί Γρηγορόπουλου τώρα δικαιώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/13 18:42

    όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες

    Μπράβο στην ΕΛΑΣ

    Ουστ κωλοσυριζαίοι ψευτοαναρχίκλες της φακής που ξεσηκώνετε μικρά παιδιά να το παίζουν επαναστάτες

    Τα δύο άκρα ξεσκίζουν την Ελλάδα. Στυλιανίδης εκφράζει το ένα άκρο όντας απαράδεκτα εκτός κλίματος στα μπουζούκια και πυροδοτώντας συγκρουσιακές λογικές εναντίον του συστήματος όταν σαλεμένο και ντοπαρισμένο συστημικά όργανό του καθάρισε χαλαρά το 15χρονο πριν 4-5 χρόνια. Τσίπρας Αλαβάνος χρυσή αυγή και ΓλεζοΚαμμένοι εκφράζουν τη τζάμπα μαγκιά "αναδιανομής" "υπέρ των πατριωτών αγνών ελλήνων" του πλούτου (;;;;) που μας "κλεβουν οι κατοχικοί".

    Βρε ουστ όλοι κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/13 23:32

      μπορεις σε παρακαλω να με στειλεις τον Νομο που επιτρεπει στην ΕΛΑΣ να δερνει συλλφθεντες? θενκς!

      ΥΓ. οχι για κανεναν αλλο λογο, αλλα επειδη οι μαλακες των πυρηνων θα πανε στο Ευρωπαικο Δικαστηριο, θα δικαιωθουν και θα τους πληρωσουμε 100.000+ αποζημιωση (οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις) ε θελω να ξερω ποιον γαμημενο νομο εφαρμοσαν οι κρατικοδιαιτοι χρυσαυγιτες της ΕΛΑΣ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/2/13 08:41

      Μπορείς σε παρακαλώ εσύ 23:32 να με στείλεις πού τεκμηριώθηκε ότι έδειραν τα μαλακισμένα; Όταν λέω μαλακισμένα εννοώ τους ... αιχμαλώτους πολέμου που θα πάνε και στην τρισκατάραρη Ε.Ε. τρομάρα τους, ξέρετε, αυτή που θα μας δικάσει για τα χρέη μας και για αυτό μας πρόδωσε ο Παπανδρέου με την αποδοχή διεθνών δικαστηρίων και τελικά τα έσωσαν από τις ψευδαισθήσεις τους έγκαιρα. Και πόσο κοστίζει αυτό το ξύλο (που σιγά το ξύλο δλδ - τι να σου πω , φάλαγγα !!! φάλαγγα !!!)

      Ντροπή στον Παναγούλη που εξισώνει τα χουντικά συστηματικά εκ πεποιθήσεως βασανιστήρια με 2-3 ψιλές σε αμάθητα τριζάτα προσωπάκια των Βορ Προαστίων που κυκλοφορούν με καλάσνικοφ...

      Και άντε, σιγά την αποζημίωση που θα πληρώσουμε για 2-3 σφαλιάρες. Τα εκατομμύρια που πληρώνουμε επειδή είχαμε εμφύλιο στην Κερατέα με τον ξεσηκωμό του ΣΥΡΙΖΑ; Τα εκατομμύρια που πληρώνουμε για το δωράκι Χατζηγάκη στουςαγρότες το 2009 (500 εκ θυμίζω);

      Για αντισυστημική προπαγάνδα (χρέη κομμάτων και "ανθρώπινα δικαιώματα" είστε πολύ άμεσοι να απαντήσετε κωλοσυριζάκια, για τους ελέφαντες μπροστά στα μάτια σας κάνετε μώκο...)

      Επαναστάτες της φακής και της ... ΕΕ και των δικαστηρίων της!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/13 22:09

    άψογη απάντηση από τον 10:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/2/13 16:57

    τα ναζιστάκια της χρυσαυγής με τους σουγιάδες και τα ανασχοσυριζάκια των ΒΠ του τσίπρα με τα καλάσνικωφ.
    δύο όψεις το ίδιο νόμισμα τα κωλόπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/13 23:28

      Πιθανον, απλα για την ωρα εχεις στην κυβερνηση τους πρωτους - κι απ' οτι βλεπω, δεν σε πολυπειραζει (γιατι αν σε πειραζε, ολο και κατι θα εκανες για να τους ξεφορτωθεις)

      ΥΓ. πες ο,τι θελεις, μονο σε παρακαλω μονο μη κανεις την ηλιθια ερωτηση "τί κοινο εχει η ΝΔ του Σαμαρα με τη Χρυση Αυγη"... η ΝΔ του Σαμαρα ΕΙΝΑΙ η Χρυση Αυγη, το παραδεχτηκαν τοσες φορες τα στελεχη του, αλλοι αμεσα κι αλλοι εμμεσα. Μην τη κανεις την ερωτηση...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/2/13 13:09

      Αν και αντιπαθώ πολύ τη ΝΔ, πολλά ψέματα λες 23:28

      Δεν πειράζει, καλό είναι να βλέπουμε τι σημαίνει αριστερή προπαγάνδα.

      Αριστερά = παραμυθάκια για παιδάκια, καήκαμε αν επικρατήσουν

      ΝΔ = ιστορικά και τεκμηριωμένα ακατάλληλοι και σεσημασμένοι για την οπισθοδρόμηση

      Και πάλι ΠΑΣΟΚ παίδες, καλό και υγιές ΠΑΣΟΚ, με όσα λαμόγια και παπάρες εκτός γίνεται, όσα μπορέσουμε να διώξουμε

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/13 15:17

    Εμφυλιος πολεμος νουμερο 2. Ο οποιος γινεται απο τα 2 ακρα της αριστερας και της δεξιας.Βαλτε τα μυαλα σας μεσα στο κεφαλι γιατι εκτος απο τις λεξεις σας εχουν ξεφυγει και αυτα, και σκεφτειτε εσας τις οικογενειες σας την πολη σας ην χωρα σας. Τα υπολοιπα ειναι στην κουβεντα να βρισκομαστε και εκει να μεινουμε στην κουβεντα, γιατι αν ξεφυγει η κατασταση αλλιμονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/2/13 21:43

    αφου τους συνελαβαν ποιος ο λογοσ να τους σπασουν στο ξυλο????????????για να ξεκαυλώσουν οι κομπλεξαρες???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/13 08:56

      Ρε 21:43 είσαι μεγάλο όρνιο ελληναράς αναρχικός της πλάκας και της χαζομάρας:

      1. Πού το ξέρεις ρε ότι τους κτύπησαν μετά τη σύλληψη;
      2. "Σπάσιμο στο ξύλο" λέγεται αυτό; Άντε δες κανένα βίντεο με στρουμφάκια να πιεις καμιά πορτοκαλάδα και άσε τα σχόλια στο ίντερνετ
      3. Από όλη την ιστορία των 10 τρομοκρατών παιδιών με καλάσνικοφ, εσένα σου έκανε εντύπωση ο υπερβάλλον ζήλος κάποιων αστυνομικών; Αν τελικά ήταν έτσι. Σε αυτή την περίπτωση κομπλεξικός εναντίον των αστυνομικών είσαι εσύ.
      4. Τέλος πάντων, κάποιοι στη δημοκρατία μας προτιμούμε αστυνομικούς με αδυναμίες που πιάνουν σε 10 λεπτά τους (τρομάρα τους...) τρομοκράτες κοινούς εγκληματίες που ζουν το όνειρό τους επειδή τους ξεσήκωσαν κάποιες επιρροές τα μυαλά χωρίς γονική ή σχολική καθοδήγηση για αντίβαρο. Και όχι αστυνομικούς τέλειος, μη μου άπτου, του κανονισμού που είναι διακοσμητικοί και πήγαν για να βιοποριστούν λάθρα στην ασφάλεια του διορισμού στο δημόσιο ελλείψει άλλης επιλογής που να τους βολεύει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/13 19:00

      esu ti eisai pou tha mu peis an tha grafw sto blog h oxi...davatzhs mou??????????uparxoun k an8rwpina dikaiwmata re duvari????????????an sullhf8eis esu re dugani gia ton x logo isws k kata la8os theleis na fas xulo????????????????toe na se dw flwre e flwre!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/2/13 09:51

      Ντουβάρι είσαι εσύ 19:00

      Εγώ μίλησα με επιχειρήματα. Πού ξέρεις ότι τους πλάκωσαν; Γιατί σου έκανε εντύπωση ο πιθανός υπερβάλλον ζήλος στο ξύλο και όχι η ίδια η πράξη των "παιδιών"; Ποιος σου μετέφρασε για "βασανιστήριο" την ανταλλαγή 2-3 μπουνιών από αυτές που παίζαμε οι κάπως μεγαλύτεροι στα δημοτικά για πλάκα. Έχω δει οδηγούς να γρονθοκοπούνται με στραπατσάρισμα μούρης για μια απλή προτεραιότητα. Ακόμα κι αν τους κτύπησαν (που δεν...) τι αστυνομικούς θέλουμε, με αδυναμίες συγκυριακές και της στιγμής που να μπαίνουν στη φωτιά, ή μη μου άπτου βολεμένους του σταθερού μισθού που σέβονται τα ... "ανθρώπινα δικαιώματα" - για την ακρίβεια τα ... ΠΑΡΑσέβονται.

      Και εσύ μου απαντάς ότι και καλά σου απαγορεύω να πεις άποψη, μια καραμέλα για ανθρώπινα δικαιώματα (τα οποία ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ), με λες φλώρο που θάθελα να φάω ξύλο για Χ λόγο. Αυτή είναι ρε παπαροαναρχικέ η διαφορά της δημοκρατίας από την δική σου αναρχία της παράλυσης των πάντων. Ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο Χ λόγος - έτσι αόριστα - για τον οποίο θα συλληφθώ και για τον οποίο θα φάω ξύλο. Στις δημοκρατίες αναρχικό τούβλο ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ να φάω ξύλο. ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ. 0,02% ακόμα κι αν είμαι τρομοκράτης ή ειδεχθής ποινικός. Απλά για τη δική σας προπαγάνδα το μεγαλοποιείτε και κινδυνολογείτε επίτηδες. Και υπάρχουν παιδιά νέα χωρίς φράγκα και προοπτική που η δμηοκρατία του Καραμανλή, του Σαμαρά, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, παρέα με τα απολιθώματα της παλιάς ΠΑΣΟΚαρίας, τα ρήμαξε και ακούν τα μισά εσάς τους αναρχοηλίθιους και τα άλλα μισά τους ντούρους Χρυσαυγίτες με την "άμεση παρέμβαση" στα προβλήματα.

      Άντε κάνε καμιά ψυχανάλυση τούβλο. Τζάμπα από το πιάτσα δεν θα στην κάνω εγώ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/2/13 18:49

      egw den milhsa gia kommata k ideologies apla diatupwsa mia proswpikh mou aporia.....exallou h ellada exei katadiksa8ei pollakis sto EDDA gia paromoia peristatika....les oti nanai kai fusika sthn dhmokratia borei na sullhf8oun akoma kai na katadias8oun a8woi....mallon zeis se allo planhth filemou.....pote den eipa oti eimai uper tromokratwn k lhstwn trapezwn to mono pu eipa oti den uphrxe logos na fane toso xulo....me tis poines pu tha fane sto dikasthrio tha vgun exw pappudes....den arkei auto???????????????den megalopoihhsa kati egw...... esu kaneis san thn xhra sto krevvati.get a life!!!!!!an esu epaizes xulo gia plaka sorry alla egw kanw pio euxarista pragmata ton eleu8ero xrono mou an8rwpw twn sphlaiwn!!!!!!!!xaxaxxaxaxaxaxxaxaax!!!!!!xaxaxaxaxxaxax!!!!!!!!!!den eimai anaerxikos alla den eimai k malakas!!!!!!!ade geia sou twra duvari!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/2/13 21:49

    mizera antrwpakia vgazun ta apwthmena tus stous kratoymenous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/13 08:58

      Ρε 21:49 μίζερο ανθρωπάκι είσαι εσύ και φαίνεται από τα αναρχικά σου σχόλια.

      Δεν αποκλείεται μία από τις αδυναμίες πολλών αστυνομικών να είναι τα απωθημένα του που διεθνώς εκτονώνονται σε κρατουμένους. Μη το εμφανίζετε σαν να υπάρχει κανένας πρωταθλητισμός ή υπερβολή στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να συσπειρώσετε απελπισμένους από την κρίση νέους στον επικίνδυνο και ατελέσφορο αναρχισμό σας. Ο ΣΥΡΙΖα μπορεί να βγει πρώτος και χωρίς τέτοια βοήθεια.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/2/13 09:07

    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ, ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/2/13 18:55

    file mou sorry alla boroume na exoume apopsh kai na thn leme....pes k esu thn dikh sou eleu8era!!!den xreiazetai na sxoliazeis akaira kai atopa auta pou lene oi alloi......oute yposthriksame kanena komma oute kamia ideologia...apla opoios exei thn muga mugiazetai.....xalarwse ligo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.