4.2.13

Νέος προπονητής του ΚΑΟΔ ο Νέναντ Μάρκοβιτς

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καλαφατάκη ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΚΑΟΔ που λίγες ώρες αργότερα ήρθε σε συμφωνία με τον Νέναντ Μάρκοβιτς. Η ομάδα της Δράμας φέρνει τον Μαυροβούνιο ξανά στην Ελλάδα, όπου είχε εργαστεί και ως προπονητής του Πανιωνίου. Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.
Ο 44χρονος τεχνικός είχε περάσει από την Α1 και σαν παίκτης φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού. Επίσης έχει δουλέψει σαν προπονητής στην Μπόσνα και την εθνική Εφήβων της Βοσνίας. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει την Τετάρτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική.
Η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ αναφέρει: «Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γ. Καλαφατάκη. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τον ενάμιση χρόνο που ήμασταν μαζί. Του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της πολύ μεγάλης του καριέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.