3.2.13

Συμβολική κατάληψη του οδικού δικτύου σε Χρυσούπολη και Δράμα

Σε συμβολική κατάληψη μιας περίπου ώρας της Εγνατίας Οδού, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στο ύψος του κόμβου Χρυσούπολης στο Δήμο Νέστου Καβάλας και του επαρχιακού οδικού άξονα Δράμα – Μαυρολεύκης, προχώρησαν οι αγρότες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Και στις δυο περιοχές οι αγρότες δεν κάνουν χρήση των αγροτικών μηχανημάτων καθώς η διαμαρτυρίας γίνεται μόνο από τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Στη Χρυσούπολη παρόντες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας είναι τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων της Καβάλας και της Ξάνθης σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους αγρότες.
Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Χρυσούπολης Γιάννης Πασαλίδης τόνισε πως «η διαμαρτυρία είναι καθαρά συμβολική, θα είναι ειρηνική, με τη συμμετοχή των παιδιών και των οικογενειών μας χωρίς καμία διάθεση να δημιουργήσουμε προβλήματα και εντάσεις».
Το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας είχε μεριμνήσει για την διοχέτευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Καβάλας - Ξάνθης μέσα από παρακαμπτήριους ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο.
Στη διασταύρωση της Μαυρολεύκης συγκεντρώθηκαν οι αγρότες από τα τέσσερα μπλόκα της Δράμας κλείνοντας τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου που οδηγεί στη Δράμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.