8.1.13

Πέτρος Δούκας: «Να δουλέψουν εθελοντικά οι άνεργοι»

Να κληθούν οι άνεργοι να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας, χωρίς επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσουν, προτείνει από την προσωπική του ιστοσελίδα, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλής και γαμπρός του Μιλτιάδη Έβερτ, Πέτρος Δούκας!!!
Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, στο άρθρο του «90+ Προτάσεις για ένα ελληνικό NEW DEAL II», αφού σημειώνει ότι με το «βαρύ» φορολογικό νομοσχέδιο, δύσκολα θα επενδύσει κάποιος στη χώρα μας, για να βρεθούν θέσεις εργασίας, αναφέρει:
«Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να  καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα, σε μαγαζιά, συνεργεία, επιχειρήσεις, ανάλογα με την ηλικία, τις δεξιότητες, την έφεση και την όρεξη του καθενός. Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες χωρίς επιβάρυνση (για τις επιχειρήσεις, κλπ.)».
Όταν το λέει αυτό ένας … ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ, έχει βαρύνουσα σημασία!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/1/13 14:08

    Ο εκ γεννετής κάλλος στον εγκέφαλο του Δούκα είναι παροιμιώδης πέραν των ορίων του ιατρικού κόσμου της χώρας.

    Αλλά το ότι έκαψε 70 νοματαίους για 1 γήπεδο golf στην Ηλεία, το ξέχασε μόνον ο ίδιος και το συνάφι του - όχι εμείς.

    Καλά θα κάνει, λοιπόν, να μην τραβάει την προσοχή με τις συνήθεις του ηλιθιότητες, αλλά να πει κάτι σοβαρό για αλλαγή.

    ΑΝ το βρει...


    ULI CHRIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/13 16:42

    Τι λες ρε μαλακα....άντε και γμσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/1/13 16:44

    Αντί να είναι στην φυλακή για τα κλεμμένα του Βατοπεδίου, μουγκρίζει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/1/13 17:18

    Τι γινεται εκει στο Στρατιωτικο Πρατηριο Κομοτηνης;Το πουλακι τσιου,ειπε πως οι κοκκινομολυβαδες ψαχνουν,ψαχνουν και σταματημο δεν εχουν!!Ο ΕΜΘ(ΤΘ) Δχστης του 1997,ντοπιος με συζυγο παρατρεχαμενη σε γραφειο βουλευτη ειχε και ακριβα γουστα(καζινο κ.λ.π)λεει ο Τσιου!!!Μονος στο κολπο ;Ε αποκλειεται!!!Αυτα τα πραγματα γινονται με 2!!!Τσιου τσιου αλλα οταν περναμε τα 60χιλιαρικα και οτι βγαλει ο ελεγχος και βολτάραμε στα καζινο της περιοχης καλά ητανε;Αραγε θα τον πατησει το τρακτερ τον ΕΜΘ(ΤΘ)!!Ποιος ειναι αραγε ο συνεταιρος;Τελικα εχει δικιο ο Τσιου η δεν ειναι ετσι τα πραγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/1/13 21:51

      ο τσίου και χαφιές? ε στον στρατό...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/13 12:03

      Μας ζάλισες με το πρατήριο άντε τελείωνε αργόσχολε

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/1/13 00:42

    Γιος πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ ο επίορκος εφοριακός που συνελήφθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/1/13 02:37

    Να πας εσυ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΗ να δουλεψεις εθελοντικα!!!!!Τι εθελοντισό και κουραφέξαλα τσαμπουνάς ???? Και το ψωμί μου πως θα το αγοράσω να το φάω? ??? Α! ξέχασα!!!! Και ο φούρναρης εθελοντικά θα δουλεύει!!!!!!Δεν βρίσκεται ένας καρκίνος να σε πιάσει εθελοντικά να μας αδιάσεις το οξυγόνο που αναπνέεις καραγκίοζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.