8.1.13

Ξεκίνησε στο ΣΥΡΙΖΑ η προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η προετοιμασία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, έχει ξεκινήσει και στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την συζήτηση που έχει ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Παρατηρητή της Θράκης ο βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Πιστεύουμε πως υπάρχει ευκαιρία και ανάγκη να αλλάξει ο αυτοδιοικητικός χάρτης της χώρας και να αντιπαλέψουνε την καταστροφική πολιτική για την αυτοδιοίκηση, αλλά και να προχωρήσουνε σε μια ουσιαστικότερη αποκέντρωση στη χώρα, θεραπεύοντας και ασθένειες που έχει δημιουργήσει η ίδια αυτοδιοίκηση, με πελατειακό κράτος, τις υπερβολικές δαπάνες, τη γραφειοκρατία, τη διαφθορά», ανέφερε ο βουλευτής.
Σε ερώτημα για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και με ποιους ανθρώπους θα πορευτεί ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνει μεγάλα κοινωνικά ανοίγματα και θα αναζητήσει νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν. Όπως επεσήμανε ο ίδιος «η αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει μεγάλα κοινωνικά ανοίγματα. Όχι μεταγραφές, από το παλαιό, φθαρμένο πολιτικό προσωπικό, δηλαδή ο χθεσινός ΠΑΣΟΚος, που ντύθηκε στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει στα πράγματα. Θα αναζητήσουμε καινούργιους ανθρώπους από τον χώρο της κοινωνίας, νεότερους σε ηλικία, πετυχημένο κοινωνικά και επαγγελματικά, δραστήριο, έντιμο, ικανό, που να μπορεί να προσφέρει».

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/1/13 11:36

    πως το λες πιατσα εσυ;ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ;;σας περιμενουμε λοιπον στην ορεστιαδα με ανοιχτες αγκαλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας περιμένετε καλύτερα με τον κώλο ... γιατί θα σας γαμήσουμε! ;-)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/1/13 20:11

      Σιγα τον γ.......α.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/13 16:40

    Δεν είναι δυνατόν ο διαχειριστής να απαντάει έτσι για όνομα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/1/13 16:49

    Σωστός ο Παπαδημούλης ειδικά στο σημείο που λέει όχι στον χθεσινό ΠΑΣΟΚο που ντύθηκε τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.
    Γιατί από καρναβάλια ήδη έχουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/1/13 11:14

      Δηλαδή ο Παπαδημούλης διώχνει τον Τριανταφυλλόπουλο? Γιατί είναι ο ορισμός του χθεσινού βολεμένου ΠΑΣΟΚου που ντύθηκε τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/1/13 19:03

    Προς το παρόν μόνο φθαρμένο υλικό διαθέτετε και μάλιστα σε επίπεδο κεντρικό. πολυφωνία πολυ χρησία πολυβλακεία και ότι άλλο σε πολύ υπάρχει το έχετε. ψάξτε λοιπόν να βρείτε αυτά τα στελέχη που λέτε και το συζητάμε....αφού όμως πρώτα διώξετε αυτά που έχετε μας πείτε που θα βρείτε λεφτά πέραν της βραζιλίας και αργεντικνής κκλ αφού μας πείτε αν οι μισθοί μας θα πάνε άμεσα εκεί που ήταν το ιδιο και οι συντάξεις μας και τ΄τοε ναι να πάρετε και τα βρακιά μας. δεν χρειάζεται μετά να ψάχνετε στελέχη θα έρθουν μόνα τους και θα έχετε και την επιλογή από τα καλύτερα. όσο αυτό δεν γίνεται καιπροσπαθείτε με μισόλογα αντιπολιτευτικά τρικ και τέτοιες παλαιοκοματικές παπαριές δεν έχουμε καμιά καήλα να σας στηρίξουμε και φυσικά δεν προκειται να κυβερνήσετε ποτέ με τέτοιο πλαστό πρόσωπο. αν νομίζετε ότι εμείς που σας στηρίξαμε τρώμε χόρτο είστε γελασμένοι. και μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει αν δείτε ότι στην θράκη μετά από δημοσκόπηση του θρακηνετ το 72% δεν θα ήθελε ποτέ τον τσίπρα πρωθυπουργό. αν τον βγάλει η ιμιτασιόν αθήνα καλά να παθουν τότε που τους καίεν τον κώλο από παντου και οι μεν και οι δε,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/1/13 09:10

    Πώς το είπε ο Παπαδημούλης;;; Σε ποια ακριβώς εκπομπή με ποιους ακριβώς δημοσιογράφους; Όχι μεταγραφές, από το παλαιό, φθαρμένο πολιτικό προσωπικό, δηλαδή ο χθεσινός ΠΑΣΟΚος, που ντύθηκε στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει στα πράγματα;;; Τι λε ρε Παπαδημούλη; Σου είπαν σε ποιον έδινες συνέντευξη; Δεν σε ενημέρωσαν;

    Πώς το είπε το άλλο; Θα αναζητήσουμε καινούργιους ανθρώπους από τον χώρο της κοινωνίας, νεότερους σε ηλικία, πετυχημένο κοινωνικά και επαγγελματικά, δραστήριο, έντιμο, ικανό, που να μπορεί να προσφέρει;;;;; Πέρα από το περίεργο "καινούριους ανθρώπους από το χώρο της κοινωνίας" που φανερώνει μεγάλη ασχετίλα ελληνικής και λογικής και θυμίζει παιδική καραμελα (τι είναι ρε οι πολίτες; αυτοκίνητα για να είναι ... καινούριοι; και εκείνο το από "το χώρο της κοινωνίας"; δλδ οι σημερινοί πολιτικοί από πού προέρχονται; τι σημαίνει "κοινωνία" κατά το ΣΥΡΙΖΑ;) τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και αυτούς που τώρα γλείφονται για τέτοια μεγαλεία τους μέτρησε με αυτή τη μεζούρα και του βγήκαν ... συμβατοί με τις προδιαγραφές;;;;;;;;;;;;

    Ο συνταξιούχος της ΕΑΣ και ο τεμπέλης θεολόγος αντιπροσωπεύουν αυτό το "πρότυπο" ΠΑπαδημούλη; Για το σαλεμένο επαναστάτη δημ υπάλληλο δε συζητώ γιατί τουλάχιστον είναι καλό παιδί, μην το παρακάνουμε. Ούτε για το μουσάτο κοντοστούπη "εκπρόσωπο" της συνδικαλιστικής ανυποληψίας γιατί είναι ΠΑΣΟΚάρα ολέ κατά βάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.