7.1.13

Η μάχη για εμάς … τελείωσε!

Γράφει ο πραγματικός διαχειριστής της Piazza del Popolo
Την μάχη για να την κερδίσεις πρέπει να πας συντονισμένα και να έχεις στρατό! Αυτή ήταν πάντα η συνταγή μου για να κερδίζω, έστω κι αν ο στρατός αποτελούταν από λίγους στρατιώτες. Ήταν όμως πιστοί!!!
Τα παραπάνω τα γράφω με αφορμή την «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσα στο blog με την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και τις δηλώσεις στο κανάλι του Κώστα Μιχελή, με τις οποίες ο τελευταίος κατηγορούσε την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, για λεφτά κάτω απ’ το τραπέζι και πολλά άλλα.
Χθες και κατά την διάρκεια των δημαιρεσιών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μεγάλη πλειοψηφία της συμπολίτευσης ΨΗΦΙΣΕ τον Κώστα Μιχελή και τον έχρισε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής! Επομένως εμείς … γιατί να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα;
Οφείλω λοιπόν ένα συγνώμη στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και τους δημοσιογράφους που έκαναν απλώς την δουλειά τους κι ας ερμηνέψει όπως θέλει κανείς την λέξη «δουλειά». Εμάς πλέον δεν μας καίγεται καρφί…
Άλλωστε κατά την διάρκεια των χθεσινών δημαιρεσιών αποδείχθηκε πως συμπολίτευση και μείζονα αντιπολίτευση περισσότερα τους συνδέουν … παρά τους χωρίζουν, υπερψηφίζοντας το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου! Για εμάς λοιπόν η μάχη … τελείωσε, όχι όμως κι ο πόλεμος.
Όπως μου είπε κι ένας πολύ καλός φίλος αυτοδιοικητικός σήμερα από την Αλεξανδρούπολη … τι ΠΑΣΟΚ, τι δεξιά, ίδια είναι τ’ αφεντικά!

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.