8.1.13

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Θάσου

Ερώτηση για «την αντιμετώπιση των σοβαρών λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Θάσου» κατέθεσε προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, Χρήστος Καραγιαννίδης.
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο χαρακτηρισμός του Κέντρου ήδη από το 1987, ως άγονο και προβληματικό Α’ κατηγορίας δεν βοήθησε μέχρι σήμερα να ξεπεραστούν τα διαχρονικά προβλήματα και οι ελλείψεις του.
«Οι υπάρχουσες ειδικές συνθήκες και έκτακτες ανάγκες υποτίθεται ότι επιβάλουν να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του Κέντρου», συμπληρώνει ο κ. Καραγιαννίδης. Επιπλέον ζητά να ενημερωθεί και για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία προμήθειας των δυο ασθενοφόρων 4Χ4 η χρηματοδότηση των οποίων, από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, είναι εγκεκριμένη από τις 26 Οκτωβρίου του 2012.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/1/13 21:44

    Αυτός ο μάγκας που έλεγε ότι όλοι έχουμε ρόπαλα και μάσκες στα σπίτια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/13 10:08

    Και η ερώτηση για τα γιάμπαλα. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Τι προσθέτει στον τόπο με τέτοια ατεκμηρίωτη "γενική" ερώτηση διαπιστώσεων και δυσαρέσκειας; Αντί να πει μπράβο για την προμήθεια των δύο λουξ ασθενοφόρων από το ΕΣΠΑ, προβληματίζεται για την "καθυστέρηση" από τις ... 26 Οκτωβρίου!!!!! Πόσο άσχετος είναι; Επειδή "εγκρίθηκε" κάτι ως δια μαγείας υλοποιείται; Αυτοί θα κυβερνήσουν υποτίθεται; Προπαγάνδα λαϊκισμού και άγιος ο Θεός. Στου κουτρούλη το γάμο μόνο και μόνο εναντίον του συστήματος.

    Και για να έχουμε και καλό ρώτημα: Στην Βραζιλία ή την ΑΡγεντινή θα είχε η Θάσος και γενικά η περιφέρεια τέτοιο εξοπλισμό; Θα είχαν (έχουν ρε; δεν πήγε ο ΑΡχηγός εκεί να μάθει; έμαθε;) Κέντρα Υγείας τόσο κοστοβόρα και ψιλοαναγκαία τα οποία είναι διασκορπισμένα σε ... καθε 3ο χιλιόμετρο απόστασης; ΠΑνεπιστήμια σε ... κάθε 2ο χιλιόμετρο; Γυμναστήρια σε κάθε γωνία;

    Τα σχολεία και τα νοσοκομεία της Αργεντινής και της Βραζιλίας, τηγς Κούβας και της Βουλγαρίας, της Ρωσίας και των λοιπών εναλλακτικών παραδείσων τα επισκέφθηκε η ... πολυμελής οικογενειακή ΣΥΡΙΖιώτικη αντιπροσωπεία των Χριστουγέννων;;;;

    Α ξέχασα, αλλοίωσε τη λίστα ο Παπακωνσταντίνου και δεν εισπράξαμε καναδυό χιλ ευρώ από τους συγγενείς των ΠΑΣΟΚων να σωθούν οι μισθοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/1/13 13:56

    Βρήκε χρόνο ανάμεσα στην αντισυστημική του προπόνηση ο εν λόγω για να κάνει ερώτηση; Στο γυμναστήριο όπου κάνει μπράτσα για να πολεμήσει το σύστημα και τη Χρυσή Αυγή την έγραψε;

    Γιατί δεν κάνει και άλλη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση στους υπουργούς; π.χ. "Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα κι εμείς όχι;" ή "Στάλθηκαν επισήμως περαστικά στον ασθενή ηγέτη του παγκόσμιου εναλλακτισμού Ούγκο Τσάβες;" ή "Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.