8.1.13

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής καλωσορίζει το 2013 παρέα με τη Λίνα Νικολακοπούλου

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής καλωσορίζει το νέο έτος παρέα με τη Λίνα Νικολακοπούλου σε μια συζήτηση και μια μουσική παράσταση με τίτλο «Η αγάπη 5 γράμματα».
Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου συζητά μαζί μας για την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, τα «αδιέξοδα» αλλά και τα αισιόδοξα της εποχής μας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στις 8:30 το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη.
Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης, στις 9 το βράδυ πρωτοπαρουσιάζονται νέα τραγούδια σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Δάφνης Αλεξανδρή σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Η αγάπη 5 γράμματα».
Η μουσική παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια σταθμούς από την ευρύτερη ελληνική δισκογραφία,  τραγούδια που μας κράτησαν όρθιους και δυνατούς σε πολλά σκαμπανεβάσματα της σύγχρονης ζωής μας. Η ταυτόχρονη προβολή οπτικού υλικού από το κέντρο της πόλης στην οθόνη τονίζουν το ιδιαίτερο ύφος αυτής της παράστασης.
Ερμηνεύει η Αργυρώ Καπαρού. Συνοδεύει στο πιάνο ο Γιάννης Τσόλκας και στις κιθάρες ο Κώστας Νικολόπουλος. Σκηνοθεσία οπτικού υλικού: Κώστας Αυγέρης. Καλλιτεχνική  επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου.
Παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Τιμή εισόδου 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής 25310-37770, Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο 25310-84040

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.