2.12.12

Η Άση Κιούρα μιλάει για το βιβλίο της «Ευτυχισμένη; Νομίζεις!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα, όμορφη, μητέρα, η Άση Κιούρα εξέπληξε ευχάριστα γνωστούς και φίλους, με το παρθενικό εγχείρημα «Ευτυχισμένη; Νομίζεις!». Η συγγραφέας και το μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Captain Book, επιχειρούν να δώσουν μια πολλή απλή απάντηση, σε ένα πολύπλοκο και πολυπόθητο πόθο και στόχο στη ζωή των ανθρώπων, που δεν είναι άλλος, από την ευτυχία!

Στην συνέντευξη που είχαμε μαζί της, μας μιλάει για την απόφαση της να γράψει το βιβλίο, για το πόσο δύσκολο ήταν το συγκεκριμένο εγχείρημα, για το πώς αισθάνθηκε όταν το είδε στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, για τον εαυτό της και τα μελλοντικά της σχέδια. Να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα δοθούν για τους σκοπούς και τις δράσεις του χωριού SOS Θράκης.
 

[αναδημοσίευση από το INPOST.gr]

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/12 08:59

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ . . . ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/12 15:44

    μια αξιόλογη προσπάθεια που περικλύεται σε ένα βιβλίο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ που διαβάζεται εύκολα και σε προβλήματίζει με το περιεχόμενο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.